Leo Strizu nu și-a prezentat demisia! Hotărârea luată de antrenorul din acte al FCSB-ului

Leo Strizu FCSB MM Stoica Superliga Leo Strizu
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Martie 2023, 14:24
Data actualizarii: Sambata 04 Martie 2023, 14:27

Leo Strizu a anunțat după victoria FCSB-ului cu Petrolul, scor 4-1, că renunță la funcția de antrenor principal al echipei, pe care o deținea doar în acte.

Se pare, însă, că Valeriu Argăseală, președintele vicecampioanei nu a primit nicio hârtie din partea tehnicianului, în ciuda anunțului făcut de acesta.

MM Stoica a dezvăluit că Leo Strizu își va prezenta demisia în perioada următoare. Tehnicianul nu va reveni la Unirea Constanța, acesta alegând să stea o perioadă pe bară.

Strizu nu și-a prezentat încă demisia

„L-a sunat pe Vali - (n.r. - Argăseală) că şi-o prezintă (n.r. - demisia). Eee, revine la echipa a 14-a! Nu mai revine nicăieri. A zis că stă acasă”, a spus Mihai Stoica, potrivit Orangesport.

Leonard Strizu a fost numit antrenor principal al echipei de fotbal FCSB, la finalul lunii noiembrie a anului trecut, înlocuindu-l pe interimarul Mihai Pintilii, care nu a putut fi numit la conducerea echipei deoarece nu deţine licenţa Pro. Strizu venea de la echipa a doua clubului finanţat de Gigi Becali.

La 28 februarie 2023, fostul fotbalist Mihai Pintilii, care ocupă în organigrama clubului FCSB funcţia de delegat, a fost sancţionat cu 4 etape de suspendare şi 6.800 de lei de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal pentru că antrenează echipa bucureşteană fără să deţină licenţa Pro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!