Leo Strizu Farul Constanta FCSB Robert Nita Superliga

Leo Strizu, ironizat pentru evenimentele de la FCSB - Farul 2-3: „Uite, bă, un 'călăreț' nou! Am crezut că e răcit!”

Leo Strizu, antrenorul din acte al FCSB-ului, a fost protagonistul unor evenimente neplăcute în eșecul FCSB-ului cu Farul Constanța, 2-3, din etapa 23. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Februarie 2023, 16:15
Data actualizarii: Joi 02 Februarie 2023, 16:15

FCSB a pierdut dramatic meciul cu Farul Constanța, 2-3, din etapa a 23-a. Roș-albaștrii au încasat două goluri în ultimele 80 de secunde, iar reușitele lui Ionuț Larie (36 ani) și Andrei Borza (17 ani) au făcut-o pe gruparea pregătită de Mihai Pintilii (38 ani) să se îndepărteze la 9 puncte de liderul CFR Cluj. 

Leo Strizu, ironizat de Robert Niță după evenimentele de la FCSB - Farul 2-3

La pauză, Leo Strizu (55 ani), antrenorul din acte al FCSB-ului, a fost surprins pe teren. Nu a intrat în vestiar alături de Mihai Pintilii și membrii staff-ului tehnic. 

„L-am văzut și pe antrenorul principal din acte la pauză (n.r. FCSB – Farul) că ghicea în firul de iarbă. Se plimba singur… Eu am crezut că e din oamenii ăia, călcăreți.Pe care îi bagă la pauză să calce în gropi. Călcăreți de gazon. Am crezut că e din ăia. M-am uitat, nu avea vestă. ‘Uite, bă! Un călcăreț nou’. Un alt lucru care îmi place”, a declarat Robert Niță pentru Fanatik

Fostul atacant al Rapidului a remarcat că Leo Strizu nu beneficiază de respectul jucătorilor de la FCSB. Acesta a observat că roș-albaștrii nu-l salută la ieșirea de pe teren și este ignorat inclusiv de componenții staff-ului tehnic. 

„Ies jucătorii din teren, se duc de la un capăt la altul al băncii de rezerve și bat palma. Domnul Strizu e cu mâinile în buzunar și îl evită ăia. Trec așa ușor pe lângă dânsul. Omul ăsta, nici nu știi dacă să-l compătimești. L-am văzut într-o ipostază incredibilă. 

Fost fotbalist, ajuns la 50 și ceva de ani, cu anumite rezultate la FCSB 2. Săracul, e lăsat pe bancă. Acum văd că oamenii ăia lasă un loc liber între ei și Strizu.

M-am gândit în primă fază că e răcit, dar de ce nu are mască. Dacă ăștia îl tot evită. Pe urmă l-am văzut singur, ghicea în bobul de sămânță ce au pus ăștia pe gazon acolo. E trist”, a mai spus Robert Niță.

În următorul meci, FCSB se va deplasa pe terenul CFR-ului, pe 5 februarie, de la 21:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro. Contra clujenilor, Mihai Pintilii nu se va putea pe Joyskim Dawa (26 ani) și Florinel Coman (24 ani), ambii suspendați. 

Interviu cu Robert Niță 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!