Răzvan Lucescu, întrebat despre ”scandalul licențelor” din Superligă: ”Ne descurcăm să fim șmecheri”

Razvan Lucescu FCSB mihai pintilii PAOK Salonic Superliga Răzvan Lucescu
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Februarie 2023, 14:05
Data actualizarii: Joi 02 Februarie 2023, 14:05

Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK Salonic, a vorbit pe tema scandalului licențelor din Superligă.

Declarațiile date de Gigi Becali, care a recunoscut că el a făcut schimbările la meciul FCSB - Farul 2-3, l-au pus într-o lumină proastă pe Mihai Pintilii, cel care conduce staff-ul tehnic al vicecampioanei, chiar dacă nu deține licență PRO și nu poate ocupă, oficial, funcția de ”principal” al echipei.

Cei de la FCSB au găsit o variantă și l-au instalat în funcția de antrenor al echipei, în acte, pe Leo Strizu, unul dintre oamenii de încredere din cadrul clubului. Răzvan Lucescu a comentat subiectul și spune că toți antrenorii trebuie să se supună regulilor.

Răzvan Lucescu: ”Poate că Pintilii este cel mai bun”

”În primul rând, nu este corect pentru că nu se respectă regulile. Noi suntem învățați cu astfel de situații. Ne descurcăm să fim șmecheri.

Pentru a ajunge odată și odată o țară normală, civilizată, trebuie să respectăm regulile. Poate că Pintilii este cel mai bun și cel mai talentat antrenor al României. Trebuie să respecte regulile.

Nu poate antrena, nu are carnet, să se ducă la școală să studieze, să treacă prin toate etapele prin care trebuie să treacă. Trebuie să înțelegem că trebuie să ajungem la acest moment. Să respectăm regulile. E un haos permanent”, a spus Răzvan Lucescu, conform Fanatik.

VIDEO - Gigi Becali, interviu despre tot ce mișcă la FCSB

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!