Leo Strizu FCSB MM Stoica Superliga

Leo Strizu, atac devastator la MM, după ce a zis că pune capăt conflictului: „Pe unde l-am dus m-a făcut de râs!”

A uitat de la mână până la gură! Leo Strizu a făcut dezvăluiri incredibile despre MM Stoica, deși cu două zile în urmă spunea că vrea să pună capăt conflictului cu managerul general de la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Martie 2023, 09:45
Data actualizarii: Luni 13 Martie 2023, 18:54

MM Stoica și Leo Strizu s-au lansat într-o serie de atacuri fără precedent unul la adresa celuilalt după ce tehnicianul a ales să renunțe la postul de „principal” pe care îl deținea oricum strict decorativ la FCSB.

Conflictul dintre cei doi a crescut treptat în intensitate în ultimele zile, semănând din ce în ce mai mult cu atacuri la persoană.

Strizu: „Pui băutura să bei din pantof?!”

„N-am fost niciodată un sfânt, dar niciodată nu poate să-mi spună mie din prieteni, cunoștințe, că sunt bețiv. A, că pe unde l-am dus pe MM-ul m-a făcut de râs din cauza băuturii, ăsta e un subiect în care aș vrea să intru, să-l vorbesc altădată. 

Pentru o confirmare de-a dumneavoastră, vă las un număr de telefon de la băieții de la discoteca la care l-am dus pe Mihai Stoica la Brașov, la No Problem, în care ei poate să vă confirme ce putea să facă un om beat. Nu-l dau pe ăla mai rău, vă spun doar că… toată lumea bem, unii se mai îmbată. Bă, dar la un moment dat să nu-ți convină să bei din pahar și tu să te descalți să-ți pui băutura să bei din pantof?! Eu zic că e bine să mă opresc. Dacă e ceva normal… eu n-am văzut până la el”, a spus Leo Strizu, potrivit Prosport.

Leonard Strizu a renunţat, la începutul lunii martie, la funcţia de antrenor principal al echipei de fotbal FCSB, aşa cum figura în organigrama clubului, formaţia fiind pregătită în realitate de Mihai Pintilii, care nu deţine licenţă necesară pentru a activa la nivelul Superligii.

Amenzi usturătoare pentru cluburile care cu antrenori „paravan”

Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că sancţiunile în cazul antrenorilor şi cluburilor care se folosesc de licenţele altor tehnicieni ajung până la 400.000 de lei în cazul recidivei.

„În ceea ce priveşte antrenorii din umbră, dacă acum o lună enunţam principiile care vor sta la baza modificării regulamentului, astăzi Comitetul Executiv a aprobat în unanimitate ca fapta unui antrenor de a încheia cu un club un contract într-o funcţie pe care acesta nu o va exercita, facilitând astfel clubului respectiv folosirea licenţei sale, în scopul îndeplinirii formale a unei cerinţe de regulament, astfel încât să permită unei alte persoane, care nu deţine calificarea sau licenţa necesară, se exercite fără drept funcţia respectivă, constituie o abatere disciplinară, iar această abatere disciplinară se sancţionează cu suspendarea pe doi ani de zile şi cu o amendă de 20.000 de lei. Persoana care exercită în fapt funcţia pentru care nu deţine calificarea necesară va primi o penalitate financiară de minim 25.000 de lei, la care se adaugă etapele de suspendare care fac parte din regulamentele noastre. Şi un element nou, clubul în cauză va achita o penalitate de 200.000 de lei. În caz de recidivă, penalitatea se va dubla.

Această decizie a fost luată în unanimitate şi le mulţumesc colegilor mei pentru că am reuşit să implementăm această măsură care ne dorim să prevină încălcarea regulamentului şi nicidecum să ajungem în această situaţie de a sancţiona. Aceste măsuri se aplică din următorul sezon competiţional, 2023-2024”, a spus Burleanu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!