Leo Grozavu, declarații furtunoase la adresa arbitrajului: ”Delegările sunt direcționate! Campionatul este viciat”

Leo Grozavu Poli Iasi Superliga Superliga Leo Grozavu, antrenor Poli Iași/sursa foto: Imago
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Februarie 2024, 23:28
Data actualizarii: Joi 22 Februarie 2024, 23:27

Leo Grozavu (56 de ani), antrenor la Poli Iași din octombrie 2022, a avut un discurs-manifest la adresa arbitrajului din Superliga României.

Moldovenii o vor întâlni pe Rapid București sâmbătă, 24 februarie, de la ora 20:00, în etapa #27 din sezonul regulat. La conferința de presă premergătoare partidei, Leo Grozavu a avut declarații nestăpânite la adresa arbitrajului.

Leo Grozavu, declarații furtunoase la adresa arbitrajului: ”Delegările sunt direcționate! Campionatul este viciat”

Antrenorul s-a legat de Horia Mladinovici, a înțepat Comisia Centrală a Arbitrilor în ce privește delegările și a ținut să puncteze faptul că se fac greșeli multiple cu tot cu tehnologia VAR, implementată recent în Superliga României.

”Ce s-a întâmplat cu jucătorul care l-a accidentat pe Ispas și l-a scos din circuit? Nu s-a întâmplat nimic! Bine, mersi, mergem în continuare. Aceste greșeli de arbitraj care s-au îndreptat împotriva noastră ne-au privat de foarte multe puncte. Avem un jucător care iese din circuit cu o fisură la picior.

Fisura aia nu se putea observa imediat pe teren ca domnul Mladinovici să-și dea seama. A trebuit vreo cinci minute să-și dea seama că trebuie să dea un cartonaș galben, pe care l-a scos cu chiu, cu vai. Toate aceste delegări, toate aceste arbitraje sunt direcționate. Mă opresc aici, pentru că altfel aș intra într-o altă sferă.

Este un campionat care a fost viciat. Se fac greșeli multiple, cu tot cu tehnologie. Nu e normal! Avem absențe pentru că un arbitru nu a văzut un fault evident, care se vedea de pe Marte sau de pe altă planetă. 

Există tehnologie care trebuia să repare greșeala. Suntem oameni, putem greși. Nu-i fac un proces de intenție arbitrului cu Petrolul, dar cei care se ocupă de a repara o greșeală, trebuiau să o facă. Eu sper ca ierarhiile să fie făcute doar de echipe, mai puțin de terțe entități”, a spus Leo Grozavu.

După 26 de etape, Poli Iași se află pe locul 14 cu 27 de puncte. Șase victorii, nouă rezultate de egalitate și 11 înfrângeri au înregistrat până în clipa de față elevii lui Leo Grozavu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!