Le-a ajuns! Ce mesaj au transmis suporterii lui Dinamo, după barajul cu Csikszereda

Peluza Catalin Haldan Csikszereda Dinamo Bucuresti Superliga Galerie Dinamo
Ionuț Stoica
Data publicarii: Marti 28 Mai 2024, 15:38
Data actualizarii: Marti 28 Mai 2024, 15:19

Dinamo București a reușit să se salveze de la retrogradare, după ce a învins echipa Csikszereda cu scorul general de 2-0 în barajul de menținere/promovare. 

Cu toate acestea, suporterii echipei nu sunt deloc mulțumiți de performanțele conducerii clubului.

Peluza Cătălin Hîldan cere demisia conducerii

Pagina oficială a Peluzei Cătălin Hîldan a transmis un mesaj dur către conducerea clubului, unde a cerut demisia șefilor după ce Dinamo a ajuns pentru al treilea sezon consecutiv să joace barajul pentru evitarea retrogradării. Suporterii i-au acuzat pe oficialii clubului de amatorism și incompetență.

  • Galerie Dinamo

„Dinamo București, club de fotbal, caută conducere profesionistă. Ajunge cu amatorismul!” a scris Peluza Cătălin Hîldan pe Facebook.

Cum a arătat barajul Csikszereda - Dinamo

În prima manșă a barajului, disputată pe Arena Națională, Dinamo a învins cu 2-0 echipa Csikszereda, datorită unei performanțe remarcabile a lui Dennis Politic, care a marcat ambele goluri. Returul a fost echilibrat, ambele echipe au luptat intens pentru fiecare minge. Defensiva solidă a dinamoviștilor a reușit să mențină scorul intact și le-a asigurat astfel menținerea echipei în primul eșalon fotbalistic românesc.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!