VIDEO Ce ar schimba Nicolae Stanciu la naționala României înainte de EURO 2024! ”Un singur lucru”

Nicolae Stanciu Echipa Nationala EURO 2024 Olimpiu Morutan UEFA EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Mai 2024, 13:12
Data actualizarii: Miercuri 29 Mai 2024, 12:06

Tricolorii se pregătesc de Campionatul European din Germania, turneu final transmis de PRO TV, Pro Arena și VOYO.

Căpitanul echipei naţionale a României, Nicolae Stanciu, a declarat, într-un interviu pentru FRFTV, că regretă faptul că Olimpiu Moruţan este accidentat şi nu poate evolua la Campionatul European din Germania.

”Dacă aş putea schimba un singur lucru, acela ar fi să nu fie Moruţan accidentat. Am trecut prin aşa ceva, nu-l putem încuraja prin mesajele noastre, doar el ştie ce e în sufletul lui. 

Mi-aş fi dorit să fie aici cu noi, suntem alături de el. Să ştie că nu e singur şi vom juca şi cu gândul la el”, a spus Nicolae Stanciu.

El a subliniat că tricoul naţionalei reprezintă totul pentru el, subliniind că mereu aşteaptă cu nerăbdare să vină la lot.

”Pe măsură ce trece timpul, emoţiile sunt din ce în ce mai mari când vin la lot. Abia aştept să vin aici, îmi era dor de toată lumea, de colegi, de staf. 

Nu mă gândeam vreodată că pot să ajung aşa departe. Cumva şansele erau împotriva mea, având în vedere de unde am pornit. 

Ştiu cât am muncit, ştiu să preţuiesc fiecare clipă aici. Pentru mine, tricoul naţionalei este totul şi aşa va rămâne. E minunat ce trăim acum”, a declarat Stanciu.

Echipa naţională a României va susţine două meciuri amicale înaintea participării la Euro-2024: cu Bulgaria în 4 iunie, de la ora 21.30, şi Liechtenstein în 7 iunie, de la ora 21.00.

Ambele partide se vor disputa pe stadionul Steaua.


Ce ar schimba Nicolae Stanciu la naționala României înainte de EURO 2024 pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!