Laurentiu Reghecampf FCSB Superliga Laurențiu Reghecampf, suporter de lux la FCSB - Universitatea Craiova! Prezent în loja lui Becali

Laurențiu Reghecampf, suporter de lux la FCSB - Universitatea Craiova! Antrenorul s-a aflat în loja lui Gigi Becali

Recent au apărut zvonuri legate de o posibilă revenire a lui Laurențiu Reghecampf pe banca tehnică a FCSB-ului. 

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 25 Iulie 2021, 22:53
Data actualizarii: Duminica 25 Iulie 2021, 23:31

Ca în fiecare vară, apar speculații privind o eventuală revenire a lui Reghecampf pe banca lui FCSB, iar acum, în ciuda disputei dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali, a apărut încă un zvon conform cărora antrenorul român și-ar dori să revină pe banca roș-albaștrilor. 

Deși s-a scris că relațiile dintre el și Gigi Becali s-ar fi răcit, la meciul FCSB - Universitatea Craiova s-ar fi petrecut ceva neașteptat. Conform GSP, Reghecampf ar fi mers la partida de pe Arena Națională, acolo unde a stat chiar în loja patronului FCSB, absent de la meci. Antrenorul ar fi primit invitația chiar de la finanțator. 

  • Laurențiu Reghecampf, suporter de lux la FCSB - Universitatea Craiova! Prezent în loja lui Becali

Liber de contract după despărțirea de Al Ahli, despre Reghecampf s-a scris că și-ar dori să revină pe banca FCSB-ului, echipă alături de care a petrecut cele mai bune momente ca antrenor. Acesta poartă negocieri cu federația din Kuweit și cu un club Qatar, însă ar fi dispus să accepte o propunere din partea lui Mihai Stoica și Gigi Becali.

Cu Reghecampf pe bancă, FCSB a câștigat două titluri de campioană și o Supercupă a României. De asemenea, alături de el FCSB s-a calificat în grupele Champions League, fiind ultima echipă din România care a ajuns acolo. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!