Lacatus: "Steaua e cea mai buna echipa din Liga I!"

Autor: Sport.ro
Luni 30 Noiembrie 2009, 21:23

Desi Vaslui a pierdut in ultimul minut pe Ghencea, Steaua i-a lasat o impresie foarte buna lui Lacatus.

Gigi are planuri pentru Lacatus: "Sa o lasi mai moale!"

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

"Daca Steaua ne-a batut, nu inseamna ca e cea mai buna? Daca au trecut inclusiv meciurile de cupa, 8 jocuri pe care le-am castigat, apoi am pierdut in Ghencea, inseamna ca Steaua e cea mai buna!" a declarat Lacatus la Sport.ro

Lacatus a revenit ca adversar in Ghencea, insa asta nu a insemnat ca suporterii nu l-au aclamat. Cel mai titrat stelist spune ca cea mai mare bucurie a sa este respectul pe care il primeste din partea suporterilor. "M-am simtit foarte bine in Ghencea. Nu e problema mea ca nu am contract pe viata cu Steaua. Am spus-o de multe ori. Ce conteaza pentru mine este ca am ramas in sufletul si in inimile stelistilor. In afara de performante, cel mai important pentru mine este faptul ca sunt aclamat si iubit. Celelalte se uita, sunt trecatoare. In momentul in care marea majoritate a suporterilor sunt cu mine, va dati seama ca imi face placere." a mai spus Lacatus.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Cum ajunge Firea din Voluntari la primărie în doar 20 de minute, luni, prin trafic infernal
BRAT