Becali: "Szekely o sa ramana toata viata lui la Steaua"

Autor: Sport.ro
Luni 30 Noiembrie 2009, 10:19

Gigi Becali a revenit la sentimente mai bune fata de Lacatus, dupa ce a vazut ca fostul antrenor al Stelei a reusit sa duca FC Vaslui pe primul loc, inaintea meciului din Ghencea.

Dragomir: "Gigi a spart televizorul la golul Vasluiului" Lacatus: "Le multumesc suporterilor!"

Steaua a oprit seria de 6 victorii consecutive in campionat a Vasluiului. Oaspetii au condus prin golul lui Gerlem din minutul 24. Kapetanos a egalat in a doua repriza iar Szekely adus victoria dupa un gol inscris in prelungiri.

"S-a vazut diferenta de clasa. Sunt foarte fericit pentru acest rezultat. Szekely o joace toata viata lui la Steaua pentru golul asta. Vaslui nu m-a impresionat", a declarat Gigi Becali dupa meci.

Dragomir: "Gigi a spart televizorul la golul Vasluiului"
"Nu prea mi-a placut meciul dar a fost un joc darz, un rezultat echitabil. Am vazut cand a spart Gigi televizorul la golul Vasluiului. Steaua sa zica merci ca a scos rezultatele astea cu echipa pe care o are", a spus Mitica Dragomir.

Becali: "Lacatus va reveni la Steaua!"
"E si normal ca tot stadionul sa-i strige numele lui Lacatus. Orice s-ar intampla, Lacatus ramane simbol pentru Steaua. Lacatus e antrenor mare, dar nu a avut noroc pana acum. Dupa ce confirma, va mai trece o data pe la Steaua si apoi va pleca in strainatate. Tin legatura cu el, e un om cu suflet curat.", a declarat Gigi Becali inainte de Steaua - Vaslui.

Lacatus: "Nu am pierdut nimic!"
"Imi pare rau ca am pierdut pe final de joc. Dar meciul a fost destul de echilibrat, Steaua a avut initiativa, a jucat acasa, iar daca reuseam sa fructificam cele doua-trei ocazii la 1-0, rezultatul era altul. Sper sa invatam din greseli si sa remediem ce nu am facut bine la acest joc. Momentam nu am pierdut absolut nimic, suntem in continuare in lupta pentru un loc de cupa europeana si trebuie sa ne mentinem acolo. Ma asteptam sa fiu bine primit azi si le multumesc suporterilor stelisti. Am jucat atata timp aici, iar modul in care am facut-o a facut sa le intru la inima", a declarat Lacatus.

Pentru Marius Lacatus, nicio echipa nu pleaca favorita cand joaca in Ghencea. "Am incercat sa comprimam jocul pe cat posibil in zona centrala in a doua repriza. Trebuia sa ajungem mult mai des in fata portii. Le-am spus jucatorilor mei sa nu le dea ocazia celor de la Steaua sa intre in joc. Cred ca Steaua este cel mai bun adversar intalnit pana acum. Desi nu vreau sa minimalizez valoarea celorlati adversari. O executie foarte buna a ui Szekely a facut sa pierdem jocul", a adaugat Lacatus.

Marius Lacatus a suferit primul esec dupa opt etape, de la preluarea formatiei FC Vaslui, chiar in fata echipei la care a cunoscut gloria ca jucator.
 

Cat va sta Szekely in Ghencea? (22381 voturi)
 
Nu prinde returul
22.87%
5119 voturi
 
Viata e pana la prima oferta
64.71%
14482 voturi
 
Toata viata, Gigi se tine de cuvant :)
12.42%
2780 voturi
Atac armat în Germania: cel puțin 9 oameni, uciși în Hanau. Reacția președintelui Iohannis
BRAT