FCSB Liga 1 Marko Momcilovic Superliga

LA UN PAS DE RETRAGERE! Cutremur la FCSB si cosmar pentru un fotbalist! Motivul real pentru are Momcilovic nu a mai jucat de un an

Marko Momcilovic nu a mai jucat de mai bine de un an pentru FCSB. El a bifat ultimele minute in tricoul ros-albastru in august 2018! De un an, Momcilovic se lupta cu accidentarile.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Septembrie 2019, 11:25
Data actualizarii: Luni 16 Septembrie 2019, 11:35

Marko Momcilovic (32 de ani) a traversat o perioada neagra. In prezent el se antreneaza separat de restul lotului FCSB-ului, insa viitorul sau ca fotbalist profesionist este incert. Fundasul sarb a suferit mai multe interventii chirurgicale, iar medicul Ion Bogdan Codorean spune ca cea mai mare problema a lui Momcilovic a fost o hernie de disc care nu a fost diagnosticata la momentul potrivit.

Accidentarile in lant ale lui Momcilovic au venit ca urmare a herniei de disc pe care medicii nu i-au diagnosticat-o in timp util.

"El a avut o hernie de disc si evident tot felul de dureri tipice sau chiar atipice. Din cauza aceste hernii si a miscarilor pe care le facea, pentru ca el incerca sa isi protejeze involuntar coloana, a facut alte rupturi musculare. Dupa care au aparut si alte dureri la spate pe care el a incercat sa le trateze nechirurgical", a spus medicul Codorean, potrivit cotidianului Gazeta Sporturilor.

De mai bine de o luna, Momcilovic se pregateste separat de lotul FCSB-ului, insa revenirea sa pe teren este incerta.

In acest moment, FCSB se bazeaza in flancul stang al apararii pe Ionut Pantiru si pe Aristidis Soiledis.

"Pacientii sunt diferiti, iar medicina nu e perfecta. Nu exista in momentul de fata ceva perfect! Dar medicina acum este la cel mai inalt nivel. Din punct de vedere medical, sunt convins ca Momcilovic poate sa revina. Sunt si alti sportivi care s-au operat de hernie de disc si au revenit. Acum...ca el vrea sa mai continue sau nu, nu stiu!",
a mai spus Codorean.

Marko Momcilovic are contract cu FCSB pana la finalul acestui sezon, pana in vara lui 2020.

Modifică setările cookies