2.500.000 euro confirmate! "E jucator fundamental pentru ei, trebuie sa vedem in urmatoarea perioada de transferuri". Vedeta din Liga 1 care poate prinde un supertransfer

2.500.000 euro confirmate! "E jucator fundamental pentru ei, trebuie sa vedem in urmatoarea perioada de transferuri". Vedeta din Liga 1 care poate prinde un supertransfer

Craiova poate vinde din nou pe bani buni, dar cuvantul decisiv il va avea Victor Piturca in urmatoarea perioada de transferuri.

Inca un fotbalist din Liga 1 este urmarit atent de cluburi din strainatate. AC Torino, Sampdoria si Cagliari stau cu ochii pe portarul italian Mirko Pigliacelli, unul dintre oamenii fundamentali ai Craiovei. Din nefericire pentru el, Pigliacelli a gresit aseara si i-a pus pe tava o minge lui Tsomou, FCSB impunandu-se in Banie cu 1-0.

Impresarul lui Pigliacelii confirma interesul din Serie A

Chiar daca a gresit cu FCSB, Pigliacelli continua sa aiba admiratori in fotbalul italian. Printre echipele care il urmaresc se numara AC Torino, Sampdoria si Cagliari. Prima dintre ele a facut chiar o oferta, dar oltenii au refuzat despartirea de goalkeeperul lor. Piturca s-a opus plecarii lui Pigliacelli.

Danilo Caravello, impresarul lui Pigliacelli, a vorbit in presa italiana de specialitate. El a spus pentru Tuttomercatweb ca la iarna ofertele ar putea reapararea.

"Au fost doua sau trei discutii cu Torino, Sampdoria si Cagliari. Dar Mirko este un jucator fundamental pentru Craiova. Cluburile italiene fac tranzactii low-cost. Mirko este un erou la Craiova si va trebui sa vedem ce se va intampla in urmatoarea perioada de transferuri", a spus Caravello.

Piturca: "Nu sunt suparat pe Mirko"

Pigliacelli a gresit flagrant in meciul cu FCSB, dar a fost iertat de Victor Piturca.

"Nu sunt suparat pe el, i se poate intampla oricui. Din ce am vazut, mingea i-a sarit de undeva din gat, asa ca se poate intampla oricui", a spus antrenorul oltenilor.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Gruparea criminală condusă de românul „Rechinul” ar fi furat peste 1,2 miliarde de dolari în Mexic
BRAT