Junior Morais, bornă impresionantă pentru Liga 1! E al treilea stranier din istoria campionatului ca prezențe

Junior morais camora Liga 1 Rapid takayuki Superliga Junior Morais, bornă impresionantă pentru Liga 1! E al treilea stranier din istoria campionatului ca prezențe
Alecu Mihai
Data publicarii: Vineri 30 Iulie 2021, 22:01
Data actualizarii: Vineri 30 Iulie 2021, 22:04

Fundașul brazilian a reușit să dovedească că e un fotbalist de valoarea al Ligii 1.

Din articol

La partida dintre Rapid și Farul de pe Național Arena fundașul brazilian Junior Morais a reușit să atingă o bornă impresionantă în Liga 1, mai exact a bifat prezența cu numărul 250 în campionatul din România, fiind al treilea stranier din istorie care bifează acest record impresionant.

Mario Camora, portughezul naturalizat este liderul clasamentului. Acesta a strâns din 2011 până în prezent 305 apariții pentru CFR. Pe locul al doilea este Takayuki, mijlocașul japonez care a făcut carieră la Astra, cu 274.

Astra, FCSB și Rapid

 

Fundașul e evoluat prima dată în România pentru Astra, între 2011 și 2017, după care a fost transferat de FCSB, unde a stat timp de două sezoane, iar din vara lui 2021 a revenit în Liga 1, la Rapid, după o scurtă aventură în Turcia. Cele mai bune performanțe le-a avut la Giurgiu, acolo unde a câștigat titlul alături de Marius Șumudică.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!