Mihai Stoica CFR Cluj FCSB ovidiu hoban Superliga

Jucătorul rivalei care l-a uluit pe Mihai Stoica: "E caz de studiu!"

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, s-a arătat impresionat de forma traversată de Ovidiu Hoban, mijlocașul lui CFR Cluj, care va împlini 40 de ani în decembrie

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 August 2022, 20:57
Data actualizarii: Duminica 07 August 2022, 20:56

Hoban, de cinci ori campion al României, a fost scos de pe lista de Liga 1 a lui CFR Cluj în sezonul trecut, însă în această vară a decis să își prelungească înțelegerea și să rămână la campioana României.

Mihai Stoica, impresionat de Ovidiu Hoban

Azi, la meciul cu Chindia Târgoviște, Hoban a reușit două pase decisive pentru CFR Cluj în victoria echipei sale (2-0) și a fost declarat omul meciului.

Ovidiu Hoban l-a impresionat pe Mihai Stoica, oficialul lui FCSB spunând despre jucătorul rivalei că este "caz de studiu".

"Cred că peste 20 de ani va avea același fizic, eventual întinerește. Dacă pui poze de acum 10 ani... efectiv întinerește. Nici n-are d-astea cu bărbi, și-a făcut doar două V-uri în cap. Hoban este un caz de studiu. Efectiv întinerește. Poate să joace fără nicio problemă. Da, eu zic că e bun. Am fost în Israel și după ani de zile toată lumea întreba de el.

E foarte bun. Eu am mai auzit povestea asta că e foarte slab campionatul, dar patru echipe din patru s-au dus mai departe în turul 3. Vin niște străini care zic: 'Mamă, ce o să fac în România!', dar nu dau un gol. Nu e așa slab campionatul", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Ovidiu Hoban joacă la CFR Cluj din 2017, iar până în prezent a strâns 134 de meciuri și șapte goluri. Mijlocașul are în palmares cinci titluri ale României cu CFR Cluj, o Cupă cu Petrolul, două Supercupe cu formația din Gruia, dar și trofee în Israel: două titluri și o Supercupă, toate cu Hapoel Beer Sheva.

Hoban a fost om de bază și la ultimul turneu final la care a participat România. Actualul mijlocaș al lui CFR Cluj a jucat în toate meciurile de la EURO 2016, cu Franța (1-2), Elveția (1-1) și Albania (0-1).

  • 30 de meciuri și un gol are Hoban la naționala României
  • 7 meciuri a strâns Hoban la CFR Cluj în sezonul trecut
Modifică setările cookies