Liga 1

Jucătorul pus la zid după prima repriză din FCSB - CFR Cluj: "O mare greșeală, n-are treabă!"

CFR Cluj conduce la pauză în derby-ul cu FCSB, scor 2-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 21:03
Data actualizarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 21:08

Octavian Popescu a deschis scorul în minutul 24, cu o execuție splendidă din afara careului, însă CFR Cluj a replicat în finalul primei reprize, când Gabriel Debeljuh a marcat două goluri în patru minute. Mai întâi, a trimis norocos cu spatele și l-a surprins pe Andrei Vlad, după o lovitură liberă pentru CFR Cluj în urma unui fault inutil al lui Ovidiu Popescu, iar la al doilea gol a fost pe fază la o respingere a lui Andrei Vlad.

Ovidiu Popescu, criticat după prima repriză din FCSB - CFR Cluj

Gabi Balint consideră că Ovidiu Popescu a comis o mare eroare în minutul 36, când a comis un fault în apropierea careului și i-a oferit lui CFR Cluj lovitura liberă din care a deschis scorul.

"E un meci extraordinar de bun. CFR are un prim gol din fază fixă, asta trebuie ținut minte. Ovidiu Popescu face o mare greșeală la faza aia, n-are treabă să facă fault în zona aia. CFR e o echipă bine organizată. O echipă care nu e organizată bine pe fază defensivă, dar are jucători talentați e FCSB", a spus Gabi Balint, la Digisport.

Ilie Dumitrescu este de părere că diferența din prima repriză s-a făcut la mijlocul terenului, unde CFR Cluj a fost superioară.

"CFR e net superioară la mijloc, a împins bine jocul. Debeljuh e într-o seară bună. Linia de mijloc a împins și l-a pus în valoare pe Debeljuh. FCSB a cedat la mijloc, n-a putut ține de minge, iar CFR a avut o reacție extraordinară", a spus Dumitrescu.

Modifică setările cookies