Jucatorii lui Voluntari au facut testele de Covid-19! Ce spun despre noile reguli: "Pai ce fac? Nu mai stau cu el ca e mijlocas?!"

17 jucatori de la Voluntari au trecut pe la doctor, iar in weekend intra in cantonament!

Dupa CFR, FCSB si Craiova si cei de la Voluntari au inceput testarile, 17 fotbalistii si oamenii din staf au fost deja testati. Restul echipei va trece zilele urmatoare pe la doctor. Se intra din weekend in cantonament.

"Imi era dor da..de aer liber, de staff, de teren, de oameni, de a socializa. Noi punem niste reguli dar realitatea e alta. Fiecare trebuie sa fie responsabil pe viata lui", a declarat Mihai Teja.

"Sincer dupa ce am iesit de acolo m-au intrebat ..le-am zis ca nu e chiar placut, le-am transmis colegilor care asteptau sa intre si erau asa un pic speriati", a spus Ionut Balaur. 

Jucatorii se bucura ca se vad, dar nu le place ce se intampla. Noua regula de la Voluntari e ca fotbalistii stau in camere pe compartimente, fundasii cu fundasii, atacantii cu atacantii.

"Eu stateam in camera cu Capatana si chiar am zis: 'Pai ce fac? Nu mai stau cu Mihai ca e mijlocas? Mi s-a zis nu", a declarat jucatorul ilfovenilor. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Redeschiderea teraselor, prevăzută pentru 1 iunie. „Relaxarea” plajelor, pe 15 iunie
BRAT