Ilie Dumitrescu CS Mioveni - Dinamo Deian Sorescu Dinamo Superliga

”Astea-s marcă înregistrată în România”. Reacții categorice după ce fanii lui Dinamo l-au dezbrăcat pe Sorescu

Dinamo a pierdut duelul cu CS Mioveni, scor 2-1, după ce au condus până în minutul 93.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 18 Decembrie 2021, 09:38
Data actualizarii: Sambata 18 Decembrie 2021, 09:41

După meci, Deian Sorescu a fost protagonistul unui moment care arată că nu mai este văzut cu ochi buni de suporterii din ”Ștefan cel Mare”. Acesta a fost dezbrăcat de tricou și, cu capul plecat, s-a îndreptat spre vestiare.

”Sunt lucruri foarte urâte”, e concluzia scurtă trasă de Ilie Dumitrescu despre gestul făcut de fanii lui Dinamo, furioși după eșecul cu Mioveni.

  • Deian Sorescu

Ilie Dumitrescu: ”Sunt lucruri foarte urâte”

Astea-s marcă înregistrată România. N-ai ce să comentezi. Scena asta... Eu apreciez foarte mult aprecierea fanilor, le-am admirat efortul, au ajutat echipa în momente complicate, dar eu nu pot fi de acord cu astfel de gesturi pe un teren de fotbal.

Sunt lucruri foarte urâte. Jucătorul reprezintă clubul, tu iei tricoul și-l arunci. Ăștia sunt jucătorii care sunt în lotul echipei.

Cu acești jucători vor aborda următoarele meciuri. Trebuie să susțină echipa. Ar trebui să lase comportamentul suporterului din trecut, pentru că sunt la un alt nivel acum, sunt implicați în deciziile de la club”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Claudiu Niculescu a vorbit și el despre acest moment și le dă speranțe fanilor. ”Lunetistul”, așa cum era poreclit în ”Ștefan cel Mare”, crede că Mircea Rednic poate salva Dinamo de la retrogradare.

Au fost nişte imagini regretabile cu Sorescu. Bine nu mi-a căzut nici mie, care am privit la televizor, vă daţi seama că şi pentru el. A fost o situaţie foarte urâtă, dar trebuie să fie puternic. E o situaţie grea şi numai cu personalitate puternică şi curaj şi speranţă pot scoate echipa de acolo de unde sunt.

Claudiu Niculescu le dă speranțe fanilor lui Dinamo

Dinamo se afundă din ce în ce mai tare şi cred că până nu va veni un om potent financiar, care să o scoată din această gaură neagră în care se află, e greu să se rezolve situaţia. Când nu sunt rezultate, nicăieri în lume nu este bine.

Este o perioadă grea prin care nu cred că a mai trecut acest club niciodată. Din afară se vede rău, pentru că Dinamo este pe un loc care nu onorează acest club. Important este ceea ce fac de acum încolo, mai au încă o etapă, cu un adversar dificil. 

Trebuie să scoată maximum din ceea ce pot scoate iar după scurta vacanţă să revină în ianuarie cu forţe proaspete, cu întăriri, pentru că e clar că au nevoie de întăriri. Bineînţeles că se pot salva, pentru că acest sistem competiţional ajută echipele care se luptă pentru evitarea retrogradării", a spus și Claudiu Niculescu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!