Liga 1

Jucatorii Gazului il cheama inapoi pe Edi Iordanescu! "Ne dorim sa vina, lipsa lui se simte!" Ce spun mediesenii

Edi Iordanescu a plecat luni de la Gaz Metan Medias, urmand sa negocieze un nou contract.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Mai 2020, 16:05
Data actualizarii: Marti 26 Mai 2020, 16:09

Edi Iordanescu nu mai este antrenorul mediesenilor de luni. Totusi, daca primeste o oferta convenabila, Edi se poate intoarce sa continue proiectul de la Gaz Metan.

Sergiu Bus, atacantul Gazului se declara nemultumit de plecarea antrenorului si asteapta intoarcerea sa la ecipa. "Nici eu nu stiu, tot citesc prin presa, mai intrebam staff-ul dansului, nu stim nimic, ne pregatim, avem o relatie foarte apropiata si cu staff-ul si cu dansul, de pregatire nu ne e frica.

Noi ne dorim sa vina aici, chiar il asteptam, am avut o performanta uriasa pentru noi si pentru acest club. Dar de ce sa nu terminam munca cu dansul? Lipsa lui se simte, dar incercam  sa ne realizam obiectvul echipei, adica sa castigam.", a spus Bus pentru telekomsport.

Intrebat daca ii este teama ca antrenorul nu se mai intoarce, Bus a spus ca are mai multe temeri legate de echipa. "Normal ca mi-e teama, vad in presa, iar situatia de la club e incerta, nu numai pentru el, si eu ma aflu acolo, probabil si alti colegi. 

Mi se termina contractul pe 31 si nu stiu nimic deocamdata, daca dansi vor sa se bazeze pe mine sau ce se va intampla. De la inceput m-am simtit foarte bine. Dansul mi-a dat incredere si am incercat sa profit, m-am pregatit.", a mai spus Sergiu Bus.

Modifică setările cookies