Dezvăluiri după FCSB - Universitatea Craiova: "Tavi Popescu și Florinel Coman nu au putut termina meciul. Toate au o limită!"

FCSB Florinel Coman Mihai Stoica Octavian Popescu Universitatea Craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Februarie 2023, 22:48
Data actualizarii: Luni 20 Februarie 2023, 22:47

FCSB a fost egalată in extremis de Universitatea Craiova, scor 1-1, iar vicecampioana a ratat șansa de a reveni la cinci puncte în spatele liderului Farul Constanța.

Deși a condus din primul minut, iar spre final a făcut mai multe schimbări defensive, FCSB s-a văzut egalată în minutul 90+1, după ce mingea lovită de Koljic a fost deviată de Cristea în propria poartă. Bucureștenii au contestat golul, susținând că ar fi trebuit acordat aut de poartă la faza premergătore reușitei oltenilor, nu corner.

Octavian Popescu și Florinel Coman "au tras de ei ca să joace", spune Mihai Stoica

Octavian Popescu și Florinel Coman nu au terminat meciul pe teren, fiind înlocuiți în minutele 64, respectiv 83. Motivele au fost medicale, spune managerul general Mihai Stoica, având în vedere că ambii au acuzat o răceală înainte de joc.

"Octavian Popescu și Florinel Coman au răcit cu două zile înainte de meci. Dureri de cap, probleme de respirație. Și eu sunt acum înfundat. S-au resimțit. Fac și eu ca Bergodi, au demonstrat că au caracter și au tras de ei să joace pentru că aveam probleme, dar sigur că toate au o limită. N-au putut să termine meciul în teren", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

La partida cu Universitatea Craiova, FCSB nu s-a putut baza pe Darius Olaru (suspendat) și Andrea Compagno (accidentat). Italianul ar putea reveni în etapa următoare, contra lui FC Argeș.

"Joi vom afla. Compagno va face un program separat până joi. Dacă joi intră în programul echipei, nu integrat, ci total în programul echipei, atunci va putea juca. 

E foarte important să poată juca. N-avem un meci ușor acolo. E un teren care mereu ne-a pus probleme, nu neapărat suprafața de joc, cât ambientul", a mai spus Mihai Stoica.

Andrea Compagno a suferit săptămâna trecută o accidentare la genunchi, în timpul unui antrenament.

Foto: Sport Pictures

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!