Jucatorii de la Otelul nu vor mai primi prime de joc pana nu ajung pe 0 la adevar!

Autor: Sport.ro
Joi 20 Martie 2008, 15:33
SE STRANGE CUREAUA...ADEVARUL DA SI PRIME

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Problemele de la Otelul Galati sunt la ordinea zilei. Pe locul 9 in clasament si cu un -10 la adevar, Otelul se tot indeparteaza de obiectiv, iar conducerea a luat atitudine. Jucatorii nu vor mai primi prime de joc pana cand echipa va reveni la 0 in clasamentul adevaratului.

Presedintele Marius Stan i-a acuzat, in cadrul unei conferinte de presa, pe fotbalistii galateni de lipsa de determinare si autosuficienta. "Sunt total dezamagit de jocul de ieri de la Mioveni. Se vede la jucatori o anume autosuficienta si o lipsa totala de determinare. De aceea am hotarat sa-i lovim acolo unde ii doare cel mai tare - bani. Isi vor mai lua prime de victorie doar atunci cand vor fi la zero la adevar. In plus, jucatorii care vor primi amenzi in urma eliminarilor, isi vor plati singuri penalitatile, plus o amenda prevazuta de regulametul de ordine interioara al clubului. Dupa cum se prezinta acum echipa sunt foarte ingrijorat in privinta meciului de duminica cu Gloria Bistrita", a declarat Stan.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Citeste si:

otelul

Marius Stan

Anunțul lui Klaus Iohannis cu privire la referendum, ”pentru a da românilor votul înapoi”
BRAT