Jucatorii CFR-ului nu mai cred in minuni! Felgueiras, despre salvarea elvetiana: "Plec acasa, e posibil sa nu ma mai intorc aici!"

Jucatorii CFR-ului nu mai cred in minuni! Felgueiras, despre salvarea elvetiana: "Plec acasa, e posibil sa nu ma mai intorc aici!"

Mario Felgueiras, unul dintre cei mai bine cotati jucatori din lotul CFR-ului ameninta ca nu se va intoarce la Cluj dupa vacanta de iarna.

Jucatorii si oamenii din staff-ul tehnic al CFR-ului au fost invitati aseara de conducere la un restaurant din Cluj, pentru o masa de sfarsit de an, unde au primit asigurari din partea lui Iuliu Muresan ca situatia financiara a clubului se va imbunatati in urmatoarea perioada.

"Ca sa va dau o veste buna, va pot zice ca sunt sanse destul de insemnate de rezolvare a situatiei noastre. Saptamana viitoare o sa vina un fond de investitii elvetian, care e posibil sa preia clubul", a spus Muresan, conform unei postari pe pagina de Facebook a lui Zoli Cantor, un apropiat al echipei din Gruia. (ProSport)

Intr-un interviu pe site-ul stiridesport.ro, Mario Felgueiras spune ca nu se va intoarce in Romania daca lucrurile nu se vor rezolva in aceasta iarna.

"Legat de promisiunile domnului presedinte, oricum s-a vorbit de mult timp deja, am putine sperante ca se vor realiza. Toata lumea asteapta o salvare de undeva, dar e foarte complicat."

"Deja am suferit destul de mult. Acum plecam acasa, iar daca situatia asta va continua, atunci va fi imposibil sa ne intoarcem la Cluj. Vreau sa astept luna aceasta si sper ca totul se va rezolva", a declarat portughezul din poarta CFR-ului.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Certificatul european de vaccinare a intrat în etapa testelor tehnice
BRAT
Modifică setările cookies