Joseph Minala, FCSB | Italienii insista: "Vrea sa joace in Europa League!" Cum se poate face transferul

Joseph Minala, FCSB | Italienii insista: "Vrea sa joace in Europa League!" Cum se poate face transferul

Presa italiana continua sa sustina ca Joseph Minala este o varianta pentru FCSB. 

Gigi Becali a anunta transferul unui atacant strain misterios, iar acesta poate fi camerunezul Joseph Minala, jucatorul acuzat ca ar avea in realitate 42 de ani!

Site-ul thelaziali.com scrie ca jucatorul a fost foarte aproape de Trabzonspor, insa negocierile au picat dupa ce turcii au insistat asupra unui transfer definitiv, in timp ce Lazio a decis sa se desparta de mijlocas doar sub forma de imprumut.

Spal, Frosinone si Parma sunt variantele din Italia pentru Minala, insa el ar fi incantat de FCSB, deoarece ar avea sansa sa joace in Europa League, scrie sursa citata.

"Vrea sa prinda lotul Camerunului pentru Cupa Africii din 2019, iar Steaua poate fi o echipa unde sa se afirme", scrie site-ul dedicat informatiilor despre Lazio Roma.

Pe langa ironiile legate de aspectul sau, Minala a atras atentia si cu calitatile sale.

Minala este unu mijlocas central cu tehnica buna ce se poate integra in jocul de pase si posesie pe care Dica incearca sa-l implementeze la FCSB.

Turcii de la Trabzonspor au fost incantati de ideea ca va veni la echipa lor, iar acum sunt dezamagiti ca transferul a picat.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii susțin prima probă scrisă, la Limba Română
BRAT
Modifică setările cookies