Narcis Raducan ASA Targu Mures Daniel Stanciu Superliga

Istoria comuna fantastica a lui Narcis Raducan si Daniel Stanciu, managerii care se lupta pentru CONTROLUL TOTAL la ASA in UCL

Unul este aproape de a castiga un nou titlu in cariera. Celalalt a reusit sa adune un lot pentru cea mai surprinzatoare campioana a Romaniei. Din vara ar putea ramane unul singur, dar pana atunci ASA vrea sa-i pastreze pe amandoi.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Mai 2015, 12:22
Data actualizarii: Miercuri 13 Mai 2015, 12:26

Odata cu revenirea lui Daniel Stanciu la ASA, omul care a strans actualul lot de jucatori la inceputul sezonului, situatia lui Narcis Raducan este tot mai incerta. Narcis, care are sansa de a cuceri un nou titlu in cariera, dupa Urziceni, mai are contract o luna si spune ca mai ramane doar in anumite conditii.

"Nu s-a schimbat nimic important in organigrama. A venit si Daniel Stanciu langa noi, este consilierul presedintelui CA. Fiecare are treaba lui, daca vine cu valoarea adaugata ajuta echipa. Am contract pana la sfarsitul lui iunie, inca nu l-am prelungit pe care mi l-am indeplinit si unul personal pe care sper sa-l indeplinesc, sa castig titlul. Nu sunt probleme, Daniel este la stadion, am vorbit cu el, avem o relatie OK. Pana la urma nici nu e decisiva pozitia noastra in rezultatul imediat. Daca reusim sa ajutam echipa si sa tinem o armonie la lot nu vor fi probleme."

"Eu sunt in continuare presedinte, doar ca si Daniel are o relatie buna cu jucatorii, pe multi el i-a adus. Este alaturi de echipa. Fiecare ajuta. Se dubleaza postul. Poate unul are tensiune mai mare intr-o zi si vine celalalt la birou.", a povestit Narcis Raducan la Sport.ro

In ciuda aparantelor tensiuni, intre Stanciu si Narcis Raducan e o istorie veche de 30 de ani. Narcis a povestit la Sport.ro ca cei doi provin din acelasi cartier din Focsani. Mai mult, Stanciu l-a ajutat pe Narcis sa se transfere in Cipru.

"Ma cunosc cu Daniel Stanciu de 30 de ani. E prea mare miza sa fim copii sa afectam acest obiectiv imens. Nu sunt probleme. Din vara este alta discutie, vom sta la masa si vedem care va fi situatia. Pana la finalul campionatului mergem in aceasta formula. El pana la finalul campionatului va fi consilier. Toata energia este canalizata pe lupta de sfarsit de sezon"

"Imi doresc sa raman si din vara, dar sunt niste lucruri care trebuie indeplinite ca sa fie un mediu profesionist. Daca luam titlul ar fi ceva extraordinar. Si pentru mine ar fi o performanta unica."

"Am colaborat toata cariera cu Daniel Stanciu, a fost agentul cu care m-am transferat in Cipru. Provenim amandoi din Focsani, am fost vecini de bloc, cand eram mici jucam fotbal. Au mai fost anumite contre, dar acum miza e atat de mare incat se uita orice. Il luam si pe el la fotbal, ca avea bani mai multi si mingile lui erau mai bune, avea ghete straine. Era mai mare, dar avea mingi frumoase", a mai declarat Narcis.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!