Superliga

EXCLUSIV: Petrolul poate scoate din buzunar un milion de euro! Dilema la Ploiesti inainte de meciul cu ASA Targu Mures:

Petrolul se afla intr-o situatie ingrata inainte de duelul cu ASA Targu Mures.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Mai 2015, 11:48
Data actualizarii: Miercuri 13 Mai 2015, 11:49

Ploiestenii sunt acum pe locul trei in clasament, iar o victorie la Targu Mures, in meciul cu ASA, ar putea sa complice finantele de pe OZN Arena.

Trei puncte cu ASA inseamna, in mare masura, ca Petrolul va termina pe locul trei sezonul, caz in care jucatorii primesc mai multi bani.

www.sport.ro a aflat in exclusivitate ca jucatorii din Ploiesti au stipulat in contracte ca iau bonusuri salariale daca incheie sezonul intre primele trei echipe din Romania - o suma totala de aproximativ un milion de euro!

Astfel ca o victorie cu ASA ar complica lucrurile - Primaria putea sa dea aceste bonusuri echipei, insa dupa interventia justitiei, in ultimele luni de zile, nu mai poate fi vorba despre asa ceva. Asa ca ii ramane clubului sarcina achitarii acestor suplimente financiare, lucru aproape imposibil, in conditiile in care s-a cerut insolventa.

VARIANTA B

De cealalta parte, jucatorii de la Petrolul sunt constienti ca nu vor mai avea aceleasi salarii si la anul, daca mai raman la echipa. Mai exact, ei trebuie sa joace si sa impresioneze in acest final de sezon, daca vor sa se transfere la vara.

In plus, pe urmele unora dintre ei se afla Steaua, care prin vocea patronului, a anuntat ca este interesata de Tamuz, Alcenat, insa poate fi vorba si despre varianta Ipsa.

Asa ca o victorie cu ASA, plus un succes al Stelei in etapa din week-end ar insemna ca petrolistii au pus umarul la detronarea liderului din Liga I, castigand aprecierea si atentia celor din Ghencea.

De mentionat ca, inainte de deplasarea de la Targu Mures, Petrolul nu a pierdut vreun meci in deplasare in acest sezon al Ligii I.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!