FCSB CFR Cluj Mihai Stoica Superliga

Ironii îndreptate spre CFR Cluj din partea celor de la FCSB: "Spune-mi tu un jucător"

După încheierea sezonului, echipele din Superligă se pregătesc pentru următoarea ediție a campionatului și a participării în cupele europene.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Iunie 2023, 23:54
Data actualizarii: Joi 08 Iunie 2023, 23:40

Clasată în fața celor de la CFR Cluj, FCSB încearcă să-i ia fața rivalei, iar Mihai Stoica a declarat că la ardeleni nu există vreun jucător care să prezinte interes pentru vicecampioana României. 

În plus, oficialul de la FCSB a explicat că nivelul salarial de la CFR Cluj este unul ridicat, iar Gigi Becali nu este dispus să ofere asemenea sume de bani jucătorilor. 

"Nu suntem interesați de nimeni. Spune-mi tu un jucător.

Pe Boateng îl aduci, dai bani pe el și îl scoți pe Șut din echipă, n-ai cum să joci cu ambii în teren. Ca să aduci un jucător titular de la CFR, trebuie să îi dai un salariu peste ce primește acolo.

Păi nivelul salarial de la CFR Cluj este mult peste nivelul salarial de la noi. Gigi nu are niciun interes pentru vreun jucător de la CFR", a declarat Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

Anunțul lui Mihai Stoica despre stadionul pe care va juca FCSB
 

Managerul general de la FCSB a dezvăluit că echipa va evolua la început de sezon pe Arena Națională, alături de rivalii de la Dinamo, adăugând și faptul că s-a făcut o nouă cerere pentru a putea utiliza și arena din Ghencea. 

"Vom juca pe Arcul de Triumf. Am făcut cerere şi pentru Ghencea. Arcul de Triumf, Ghencea şi Târgovişte sunt variantele noastre, când Arena Naţională nu va disponibilă.

E ceva de domeniul fantasticului să ai stadion (n.r. stadionul Ghencea), şi să nu-l poţi folosi. S-a făcut pentru a se pierde zilnic bani", a spus Mihai Stoica, potrivit aceleiași surse.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!