Mihai Stoica aleksandar vukotic FCSB sasa ivkovic Superliga

FCSB își ia fundași centrali din Serbia? Anunțul lui MM Stoica despre posibilele mutări

La finalul campionatului, FCSB s-a despărțit de Joonas Tamm și Iulian Cristea.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Iunie 2023, 18:08
Data actualizarii: Joi 08 Iunie 2023, 18:18

Vicecampioana României este în căutare de soluții în apărare, pe zona centrală, iar Mihai Stoica a dezvăluit că ar exista două variante din Serbia, singura problemă fiind aspectul financiar. 

Zvonko Milojkovic, impresarul care l-a adus la FCSB pe Bogdan Planic, a oferit alternativele Sasa Ivkovic (30 de ani) şi Aleksandar Vukotic (27 de ani).

Ce a declarat Mihai Stoica despre cei doi fundași centrali
 

"Ştiu cine sunt Aleksandar Vukotic şi Sasa Ivkovic. Mi-a zis Zvonko de ei. Ivkovic joacă la Bani Yas şi pe mine mă sperie. Un jucător din Emiratele Arabe Unite încasează sume bani. Nu poate să meargă Sasa în Emirate şi să câştige 15.000 de euro. Nu poate, ca să spui că vii cu un salariu ofertant. Ok, este viaţa scumpă în Emirate, dar este şi frumos, cred. Nu ştiu, că eu nu sunt fan. Este foarte cald.

I-a zis: 'Zvonko, nu cred eu că putem să-i oferim ceva lui Sasa, ca să vină'. Mi-a răspuns: 'Ai să fii surprins!'. Şi acolo s-a oprit discuţia. Dacă, într-adevăr, vine omul pe un salariu (n.r. - decent pentru FCSB), putem să discutăm. 

Nu a înaintat o sumă. E un jucător bun. În momentul în care mi se propune un jucător, eu nu vreau să pierd vremea. Întreb aşa: ce salariu vrea, care e suma de transfer şi care sunt comisioanele. Pentru că nu vreau după aia să apară că mai sunt şi alte comisioane. Ca să vedem dacă îl studiem sau nu", a declarat oficialul FCSB, potrivit Orange Sport.

Sasa Ivkovic a evoluat, de-a lungul carierei, la echipe precum Partizan Belgrad, Backa Topola, Vozvodac, FC Ashdod, NK Maribor, iar din 2019 se află la FC Baniyas.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!