Lovitura sub centura primita de CSA din partea FCSB! "Emeric Ienei este presedintele de onoare al Asociatiei Salvati Steaua!"

Lovitura sub centura primita de CSA din partea FCSB! "Emeric Ienei este presedintele de onoare al Asociatiei Salvati Steaua!"

Fanii celor de la FCSB au decis sa infiinteze asociatia "Salvati Steaua", iar Gheorghe Mustata a anuntat ca Emeric Ienei este noul presedinte al asociatiei.

Legendarul antrenor roman care a castigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua in 1986, a transmis un mesaj cu subinteles catre Gigi Becali.

"Domnul Emeric Ienei este presedintele de onoare al Asociatiei Salvati Steaua. A acceptat fara ezitare sa fie presedintele nostru pe considerentul, dupa cum spunea dumnealui, ca Steaua nu a retrogradat niciodata si ca ea este in Liga 1. Saptamana viitoare, domnul Ienei primeste cardul oficial.

Domnia sa ne-a rugat sa incercam sa determinam conducatorii clubului sa se comporte educat, sa incercam putin sa schimbam mentalitatea de acum", a declarat Gheorghe Mustata pentru Radio Sport 1.

Liderul galeriei ros-albastre a vorbit despre planurile asociatiei si a declarat ca doreste sa ajute fundatia lui Mihai Nesu.

"Asociatia isi propune sa ajute efectiv, nu doar cu vorbe ca altii, legendele Stelei. Am inceput de la domnul Viorel Turcu. Dupa cum se stie, noi l-am ajutat cu protezele de care avea neaparat nevoie. Domnul Turcu este si el deja membru al Asociatiei.

Incerc sa-l contactez si pe Mihaita Nesu si vreau ca noi toti, multi si puternici, sa-l ajutam pe Nesu in demersul sau cu fundatia care ajuta copiii cu dizabilitati.

Avem în plan cooptarea numerosilor stelisti care au avut super rezultate, precum Ghionea, Chiriches, Paraschiv si multi altii. Deja sunt alaturi de noi Ilie Stan, Rusescu, Cristi Tanase, Ion Viorel", a spus Gheorghe Mustata.

Citeste si:FCSBCSAmustata
VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum se va face testarea COVID-19 în şcoli. Explicaţii de la Andreea Moldovan, secretar de stat în MS
BRAT

Modifică setările cookies