Ipoteza incredibila despre scandalul de la Dinamo: "ANTRENORII BEAU IN ALTA CAMERA". Cine e omul gata sa "spuna totul, cu ore si detalii"

Autor: Sport.ro
Joi 02 Noiembrie 2017, 13:41

	Ipoteza incredibila despre scandalul de la Dinamo: "ANTRENORII BEAU IN ALTA CAMERA". Cine e omul gata sa "spuna totul, cu ore si detalii"

Dumitru Dragomir, fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal, lanseaza o afirmatie soc. Acesta spune ca antrenorii lui Dinamo au consumat si ei alcool la Piatra Neamt.

Pusi la zis pentru ca au petrecut in cantonamentul lui Dinamo de la Piatra Neamt, de dinaintea meciului cu Aerostar Bacau, din Cupa Romaniei, dinamovistii Nedelcearu si Filip sunt aparati de fostul sef al LPF, Dumitru Dragomir.

Dragomir spune ca Nedelcearu si Filip sunt jucatori de valoare, care pot aduce sume importante la club. Acesta este de parere ca oamenii din conducere gestioneaza gresit intreaga problema. El mai face o afirmatie surprinzatoare: antrenorii ar fi consumat si ei alcool la Piatra Neamt.

"Nu e adevarat ce s-a intamplat acolo, eu stiu totul! Va dau si orele daca vreti. De ce antrenorii si stafful nu au controlat camerele din ora in ora? Ei ce au facut? Erau in alta camera si beau! Conducatorii sunt vinovati, nu jucatorii! Fotbalistul care bea e fotbalist, tineti minte ce va spun eu. Toti marii fotbalisti ai lumii beau... Uitati-va la Ilie Dumitrescu ce povesteste, duceti-va la marele Cornel Dinu sa va spuna. Vinul este un intaritor",
a spus Mitica Dragomir pentru ProSport.

"Filip, daca pleaca, e jucator de doua-trei milioane de euro. E fotbalist, ascultati ce va spun. Nedelcearu acum e jucator de cinci milioane de euro, il nenorocesti! Ce patron e asta care isi nenoroceste jucatorii? Au gresit, toata lumea greseste, sunt tineri. Dar de asta nu joaca echipa", a mai spus fostul presedinte al LPF.

Dragomir a pus tunurile pe conducerea administrativa a lui Dinamo.

"Conducatorii sunt slabi, au luat numai jucatori de mana a doua si nimeni nu vede asta. Balanescu si Bigica (n.r Cornel "Bigica" Eftimescu) sunt singurii care stiu meserie. Daca ar conduce ei clubul sau ar asculta de Cornel Dinu, ar fi puternici. Badea e conducator adevarat si om de afaceri de succes. Ar fi trebuit sa-l plateasca si sa-l tina consilier la club, sa dea sfaturi in business. Nu stiu daca Negoita va pierde clubul, nu as vrea. El nu stie meserie si nu-l invata nimeni. El crede ca stie, dar ii pune pe aia care au vandut caramizi si apartamente sa conduca clubul. De unde sa se priceapa aia, ce dracu conducatori sunt astia?!", a conchis el.

Accident grav pe DN 13, în care au fost implicate un microbuz cu 10 pasageri și un autoturism
BRAT

Modifică setările cookies