FCSB Ionut Pantiru Mihai Stoica Superliga Superliga

Ionuț Panțîru, aproape de revenire? Mihai Stoica a vorbit despre situația fundașului stânga al FCSB-ului

Apărătorul „roș-albaștrilor” s-a accidentat pe 25 aprilie 2021 și a fost operat de trei ori în anul 2022.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Decembrie 2022, 16:41
Data actualizarii: Miercuri 07 Decembrie 2022, 16:40

La sfârșitul lui septembrie, Mihai Stoica a vorbit despre cazul lui Ionuț Panțiru, evidențiind faptul că fundașul stânga ar putea reveni în ianuarie. La câteva luni de la acel moment, managerul general al FCSB-ului a actualizat starea apărătorului, precizând că fotbalistul are nevoie să își întărească musculatura.

„La Panţîru ştiţi foarte bine că este complicată situaţia. A ieşit şi el la alergare... Panţîru are deficit muscular, mai are de tras la sală”, au fost cuvintele lui Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

  • 250.000 de euro este cota fundașului dreapta, potrivit Transfermarkt
  • 57 de meciuri a jucat Ionuț Panțîru pentru FCSB, în care a marcat de două ori

Declarații emoționante ale lui Iulian Panțîru despre perioada dificilă prin care a trecut

"După ce mi-a dat vestea, am început să plâng. Cred ca am plâns 10 minute incontinuu. O perioadă foarte grea, nu mă aşteptam să fie atât de greu. În primul rând, psihic mă simt foarte încărcat. Nu am avut nicio operaţie până acum sau accidentare. E foarte greu. Sper să revin cât mai repede pe teren.

Îmi e dor să fiu alături de băieţi şi de echipă şi să pun osul de treabă. Mai am de muncit. Nu ştiu cât mai durează, sper cât mai repede. Au fost antrenamente foarte grele zilnic. O lună-două. Nu ştiu deocamdată. Nu am simţit că e grav în momentul accidnetării. Am crezut că e o lovitură oarbă. Am încercat să continui, dar am cerut schimbare apoi", a spus Ionuţ Panţîru, pentru FCSB TV.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!