Ionel Ganea Dinamo Superliga

Ionel Ganea, discurs dur la adresa clubului Dinamo și la adresa galeriei: ”Suporterii ăia trei, creier prăjit de bibilică”

Dinamo trece prin cele mai grele momente din istorie.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 21 Septembrie 2021, 23:02
Data actualizarii: Marti 21 Septembrie 2021, 23:26

Fosta campioană a României s-a salvat în ultimul moment de la retrogradare în ultimii ani, iar anul acesta se anunță mai greu ca niciodată. Ionel Ganea crede că echipa are șanse minime de salvare, în urma eșecurilor sportive din ultima perioadă.

El i-a atacat dur și pe cei din BBD, considerând că grupul care se ocupă de gestionarea situațeii de la Dinamo nu sunt capabili să facă față presiunii acestui club uriaș.

„Cu suporterii ăia trei, boschetarii ăia trei: Elias, Tararache și Anghel. Ăia nu au ce să caute acolo să conducă. Să facă galerie și atât. Le-aș dau eu niște pumni în gură să se trezească la realitate!

Ăia au dus Dinamo unde e acuma. Ăia trei! Și Anghel, creier prăjit de bibilică! Bagabonții ăia trei trebuie să dispară de acolo! Și nu știu dacă Iuliu Mureșan era așa potrivit pentru Dinamo.

”Minciuni, păcăleli și vrăjeli”

E foarte dureros ce se întâmplă la Dinamo. Așa ceva nu s-a întâmplat în istoria lui Dinamo să fie condusă cu 4-0 la pauză și să piardă cu 6-0. E un haos total acolo. Tot cu minciuni, tot cu păcăleli și vrăjeli. Că aducem, că facem și dregem, vrem rezultate și din păcate nu e chiar așa.

Mă abțin să zic ceva de transferuri. După ce pierzi cu Steaua 6-0…. Dinamo nu mai sperie pe nimeni. În atac sunt probleme mari. Torje nu e o soluție în atac. A jucat toată viața lui în bandă. Cum să joci cu el vârf?

”Purceaua e moartă în coteț”

E Țîră. Să joace el, să tragă tare, să muncească suplimentar. A ajuns și la Dinamo! Nu poți să păcălești tot timpul. Să se pună pe picioare. Are calități, jucător bun, dar nu ajunge. Trebuie și muncă. Să aducă atacanți centrali.

Sună-l un pic pe Florin Răducioiu și spune-i să aducă două poze și buletinul să îl legitimeze și pe el. Dacă tot s-a ridicat interdicția. Mă bag și eu! Dănciulescu ce zice? Facem trupă. Sau măcar pe Niculescu pentru lovituri libere. 

Din patru facem o echipă. Eu mai bag o alunecare, un cot în piept, Răducioiu cu viteza, Danciu cu știința. Tot ce facem ceva. Mai glumim și noi, ce să facem! Purceaua e moartă în coteț. 

Dăm și noi soluții la oameni. Ia vezi, Marius Niculae ce zice? Ăla se mai antrenează! E maxim! Și e și mai tânăr ca noi. Sigur ar putea să mai joace”, a declarat Ganea potrivit Fanatik.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies