Marquinhos Chelsea PSG Franta

PSG a transferat toate starurile fotbalului, dar și-ar putea pierde căpitanul! Clubul care oferă 100 de milioane de euro

PSG a avut o campanie de transferuri impresionantă în această vară, dar și-ar putea pierde căpitanul la finalul acestui sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Septembrie 2021, 22:16
Data actualizarii: Marti 21 Septembrie 2021, 22:19

Marquinhos (27 de ani) este în atenția celor de la Chelsea. Campioana Europei este gata să ofere 100 de milioane de euro pentru a-l transfera pe căpitanul sud-american de la Paris, anunță RMC Sport. Dacă acest transfer se va realiza, brazilianul va deveni cel mai scump fundaș din istorie.

Oficialii londonezi vor să-l aducă pe Marquinhos alături de fostul său coleg de la PSG, Thiago Silva. Cei doi au format un cuplu solid în ofensiva grupării pariziene.

Chiar dacă cei de la PSG au spus că nu au de gând să-l vândă pe brazilian, varianta ar putea fi tentantă, mai ales că parizienii vor să-i facă loc în echipa lui Sergio Ramos, care ar putea juca în centrul apărării alături de Kimpembe.

Marquinhos este unul dintre cei mai vechi jucători din lotul celor de la PSG. Joacă la Paris din 2013, an în care a fost cumpărat pentru 31,4 milioane de euro de la AS Roma.

În prezent, fundașul cotat la 75 de milioane de euro de site-urile de specialitate are un contract cu PSG valabil până în 2024.

Modifică setările cookies