Dragos Albu FCU Craiova Cupa Romaniei

"Gestul meu a fost puțin de neînțeles". Cum a explicat Dragoș Albu incidentele dintre el și suporterii FCU Craiova

Dragoș Albu a explicat care e relația dintre el și suporterii formației FCU Craiova.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Septembrie 2021, 22:10
Data actualizarii: Marti 21 Septembrie 2021, 22:17

După victoria obținută în Cupa României, cu Petrolul Ploiești, scor 1-0, căpitanul craiovenilor a mărturisit care este situația actuală de la club. 

Rezultatele slabe din ultima perioadă i-ar fi determinat pe suporteri să-l conteste pe el, dar și pe Adrian Mutu, însă Albu a mărturisit că totul este sub control.

"Ce s-a scris nu este deloc adevărat. Hai s-o luăm cu începutul. După meciul de la Pitești, eu mi-am luat colegii de la centrul terenului, cum fac de fiecare dată. La Pitești, peluza e destul de mare față de teren. Le-am spus băieților să mergem acolo, să formăm o linie. Acolo, un coleg de-ai mei a vrut să se apropie de ei, iar eu l-am tras de mâna.

Gestul meu a fost puțin de neînțeles, să zic așa. Mă bucur că ei au înțeles gestul meu a doua zi. Ce s-a scris nu este deloc adevărat despre ce a fost în autocar. Într-adevăr, liderii au venit în autocar, au vorbit cu mine, dar nu a venit nimeni să-mi ia banderola sau să mă tragă de urechi, chestii de genul acesta. Situația este foarte bună, toți cei din galerie au înțeles gestul și am toată susținerea lor", a declarat Dragoș Albu, pentru Digi Sport.

Modifică setările cookies