Ion Crăciunescu a descris într-un singur cuvânt jocul celor de la FCU Craiova din prima repriză cu 'U' Cluj

FCU Craiova etapa 24 Ion Craciunescu Superliga U Cluj Superliga ”Vrei să-ți bați joc de echipă!” Verdict dur al lui Ion Crăciunescu, după FCU Craiova - FCSB 0-1
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Februarie 2023, 21:05
Data actualizarii: Vineri 03 Februarie 2023, 21:05

Oltenii se duelează în etapa cu numărul 24 cu 'U' Cluj. La pauză, FCU Craiova a înscris trei goluri, în timp ce formația lui Ioan Ovidiu Sabău, niciunul.

Trupa din Bănie a început în forță meciul cu ardelenii. Aurelian Chițu a realizat o „dublă” (min. 12, 25), iar Dragoș Albu a dus scorul la 3-0 în minutul 36.

Ion Crăciunescu a descris într-un singur cuvânt jocul celor de la FCU Craiova din prima repriză cu 'U' Cluj

Fost mare arbitru, Ion Crăciunescu a spus că prima repriză a grupării lui Nicolo Napoli a fost „excelentă” și a evidențiat că nu poate să ceară mai mult trupei din Bănie după ce s-au înscris trei goluri.

„Craiova face cel mai bun joc, cea mai bună repriză, mai bine zis. O repriză excelentă, ce vrei mai mult? Să înscrii trei goluri...”, a spus Ion Crăciunescu la televiziunea Digi Sport.

Doar trei șuturi pe poarta a trimis FCU Craiova în prima repriză, în timp ce 'U' Cluj, niciunul. În acest sens, oltenii au avut eficiență 100%, având în vedere cele trei goluri de pe tabelă.

Fără spectatori în Bănie

Adrian Mititelu, patronul lui FCU Craiova, a anunțat că la meciurile sale de pe teren propriu nu vor putea participa spectatori în perioada următoare.

Decizia vine după incidentele de la meciul cu Sepsi, suspendat în minutul 26 din cauza scandărilor xenofobe. Cazul a ajuns pe masa Comisiei de Disciplină și se așteaptă o hotărâre, însă Adrian Mititelu a stabilit, din proprie inițiativă, să joace partidele de pe teren propriu cu porțile închise.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!