Adrian Mutu e ferm. Ce a spus înainte de meciul cu FC Voluntari din Giulești

Adrian Mutu rapid - voluntari Superliga Superliga Adrian Mutu
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Februarie 2023, 20:50
Data actualizarii: Vineri 03 Februarie 2023, 20:48

FC Rapid se află în acest moment pe locul trei în clasamentul Superligii.

Giuleștenii au obținut, astfel, 42 de puncte din 69 posibile, după 23 de etape, înregistrând 12 victorii, șase rezultate de egalitate și cinci înfrângeri.

Adrian Mutu e ferm. Ce a spus înainte de meciul cu FC Voluntari din Giulești

La conferința de presă premergătoare meciului, Adrian Mutu a evidențiat faptul că își dorește să câștige cele trei puncte și că se știe cu Liviu Ciobotariu, antrenorul oaspeților, de 20 de ani!

„Vrem să câştigăm mâine, să dăm continuitate rezultatelor bune şi să ne asigurăm cât mai repede matematic obiectivul. Vom da 100% pentru a câştiga în faţa suporterilor noştri, sper să reuşim.

Va fi dificil mâine pentru că FC Voluntari e o echipă care se apără foarte bine. Am văzut şi etapa trecută, împotriva celor de la CFR, că au făcut multe minute foarte bine faza defensivă şi au luat un gol din ghinion cu CFR, după părerea mea.

Ei vor încerca să se concentreze pe faza defensivă şi apoi să ne surprindă pe contraatac. De aceea trebuie să fim atenţi, au şi jucători care pot oricând să ne surprindă. Eu cu Ciobotariu (n.r. - Liviu Ciobotariu, antrenorul formaţiei FC Voluntari) suntem prieteni de peste 20 de ani. Îl apreciez foarte mult ca antrenor.

Anul trecut a făcut multe lucruri bune cu Voluntari şi de multe ori a fost cel mai bun antrenor din Ligă pentru că s-a autodepăşit pentru ceea ce însemna potenţialul echipei sale la acel moment”, a spus Adrian Mutu la conferința de presă.


FC Rapid - FC Voluntari va fi LIVE TEXT pe www.sport.ro sâmbătă, 4 februarie, ora 20:00, alături de celelalte partide ale etapei! Ultima confruntare dintre cele două echipe a fost pe 3 septembrie și s-a terminat 1-0 în favoarea giuleștenilor. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!