Ioan Andone, despre negocierile lui Ionut Negoita cu investitorii spanioli: "Cumpara fara sa vada!" Ce spune despre posibilitatea sa fie presedintele "cainilor"

Ioan Andone, despre negocierile lui Ionut Negoita cu investitorii spanioli: "Cumpara fara sa vada!" Ce spune despre posibilitatea sa fie presedintele "cainilor"

Ioan Andone a venit cu o solutie pentru a o putea salva pe Dinamo. 

Fostul antrenor al lui Dinamo a vorbit despre zvonurile aparute in Gazeta Sporturilor conform carora Herminio Menendez, cel care a salvat-o pe Sevilla de la failmet, s-ar pregati sa preia clubul de la Negoita. 

Desi Ionut Negoita a spus ca negocierile ar fi picat, Ioan Andone sustine ca discutiile inca au loc. 

"Nu pot sa comentez nimic. Cunosc oamenii, m-au cautat si m-au intrebat, dar mai mult nu. I-am pus in legatura cu cei de la Dinamo. Daca se vor intelege, pot sa spun mai multe. Sunt niste negocieri. Daca unii cred ca e prea putin sau prea mult, e parerea lor. Nu ma intereseaza. O sa vedem cati bani vor, cum vor.

Spaniolilor le-am explicat ce e Dinamo. Iar asta e o chestie mai veche, din februarie. Oamenii nu au calcat prin Bucuresti, nu au vazut Saftica. Cumpara ceva sau investesc o gramada de bani, si sunt cateva milioane numai pentru datorii, cat or fi alea, si bugetul petru anul viitor, fara sa vada. Le-am povestit cum arata Saftica, ce e Dinamo, ca nu are stadion inca. E greu acum de vorbit. Ei nu au vazut, nu au fost la un meci. Doar au vazut imagini, din ce le-am trimis eu.

Sunt niste negocieri pe care nu le port eu. E oferta facuta dupa actele date de Dinamo. La negocieri te joci. Eu nu sunt implicat. Eu ii cunosc pe spanioli si si-ar dori foarte mult ca eu sa fiu presedinte, sa lucrez cu Herminio Menendez, pe care-l cunosc foarte bine. Fiecare ofera ce crede ca poate. Important e ca vor Dinamo", a precizat Andone pentru Gazeta Sporturilor. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

România, una dintre cele mai poluate țări din Europa. Care este situația în Capitală. “Poluarea este un ucigaș tăcut”
BRAT
Modifică setările cookies