Capitanul lui Dinamo, impresionat de donatia facuta de Nicolae Stanciu! "E WOW, nu ma asteptam!" Ce spune Ioan Filip despre situatia de la club

Ioan Filip spune ca toti jucatorii sunt intelegatori si spera ca vor veni vremuri bune la Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Aprilie 2020, 13:38
Data actualizarii: Marti 21 Aprilie 2020, 14:06

Capitanul dinamovist s-a declarat extrem de impresionat de gestul fostului stelist Stanciu, care a donat pentru salvarea lui Dinamo, in programul DDB. De asemenea, Ioan Filip a comentat situatia prin care trece clubul, spunand ca oficialii le-au dat asigurari ca totul este in regula, chiar daca jucatorii au restante salariale inca din ianuarie.

"Oficialii clubului ne-au transmis ca totul va fi in regula, chiar daca nu am primit banii din ianuarie. Mai sunt si chiriile, noi suntem intelegatori cu situatia prin care trece clubul. Nu si-a depus nimeni memoriu deocamdata.

M-a impresionat gestul lui Stanciu. Un stelist sa doneze? E wow, nu ma asteptam la asa ceva", a spus Filip, la PRO X.

Dinamovistul crede ca Ionut Negoita are intentii bune si ca vanzarea clubului va fi facuta doar cand lucrurile vor fi in avantajul lui Dinamo.

"Domnul Negoita vinde de mult timp clubul, l-a si salvat, insa acum probabil vrea sa predea fraiele altcuiva. Dansul asteapta pe cineva potent sa poata salva clubul, dar si lui ii pasa, de aia l-a salvat. Simte ca nu mai poate sa il duca mai departe probabil si vrea sa il dea altcuiva", a explicat Filip.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!