"Intervine lejeritatea și neseriozitatea". Reghecampf își ține jucătorii cu picioarele pe pământ înaintea meciului cu Mioveni 

Laurentiu Reghecampf Universitatea Craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Octombrie 2021, 15:46
Data actualizarii: Vineri 29 Octombrie 2021, 15:50

Universitatea Craiova joacă cu CS Mioveni, în etapa a 14-a din Liga 1. Formația antrenată de Reghecampf este pe locul doi, cu 25 de puncte. 

Înaintea partidei din campionat, Laurențiu Reghecampf a făcut mai multe declarații despre situația jucătorilor pe care îi antrenează, dar și despre evoluțiile acestora din ultimele partide.

"În momentul ăsta echipa are nivelul necesar să marcheze foarte multe goluri, dar intervine lejeritatea şi neseriozitatea în anumite momente şi atunci ratăm foarte multe ocazii. Dar nu trebuie să stăm acum numai cu gândul că vom marca 5-6-7-10 goluri, trebuie să ne pregătim şi pentru ceea ce urmează când nu vom reuşi acest lucru", a spus tehnicianul la o conferință de presă.

Visează la primul loc în campionat 
 

"Este o partidă importantă pe care clar ne dorim să o câştigăm pentru a continua parcursul bun pe care îl avem. Concentrarea este bună, motivaţie există şi ne dorim să ajungem cât mai aproape de CFR Cluj. În momentul de faţă CFR are multe puncte în faţa noastră şi e normal să fie favorită la câştigarea titlului. Dar noi încercăm să ajungem cât mai aproape de ei. 

Mioveni este o echipă foarte bine organizată care va încerca să câştige punct sau puncte aici. Sunt sigur că nu va fi un meci uşor. Orice echipă care joacă împotriva noastră se motivează foarte mult, toate îşi doresc să se impună aici. Dar pentru noi e important să încercăm să ne impunem jocul nostru", a afirmat Reghecampf. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!