Mourinho a EXPLODAT dupa infrangerea cu Bayern! Portughezul s-a enervat RAU la final si a ATACAT UEFA! Ce declaratie a facut:

Autor: Sport.ro
Sambata 31 August 2013, 09:10

	Mourinho a EXPLODAT dupa infrangerea cu Bayern! Portughezul s-a enervat RAU la final si a ATACAT UEFA! Ce declaratie a facut:

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Bayernul eternului rival al lui Mourinho, Pep Guardiola, a castigat aseara Supercupa Europei, 5-4 la penalty-uri, impotriva lui Chelsea, iar infrangerea nu i-a picat deloc bine antrenorului portughez.

"The Special One", asa cum este poreclit de fani si de jurnalistii britanici, a izbucnit la sfarsitul partidei, punand esecul echipei sale pe seama unor greseli grave de arbitraj, unele poate chiar intentionate, dupa cum a lasat sa se inteleaga.

"M-am obisnuit ca echipele mele sa inecheie meciurile in zece oameni. Este istoricul meu cu UEFA. Nu poti strica finalul cu un cartonas galben aratat atat de usor lui Ramires. Personal, cred ca arbitrul care ia o astfel de decizie chiar nu iubeste fotbalul. Echipa care merita sa castige a pierdut in aceasta seara.

Un arbitru englez ar fi oprit meciul la acea faza si i-ar fi spus lui Ramires ca la urmatoare abatere va fi eliminat, iar jucatorilor lui Bayern sa nu mai incerce sa provoace.

Au fost multe galbene pe care arbitrul nu le-a dat. A fost un fault clar de galben al lui Dante, chiar in fata mea s-a petrecut, dar arbitrul nu a dat nimic", a spus Mourinho la finalul meciului.

Chelsea a pierdut Supercupa Europei dupa ce Romelu Lukaku a ratat la loviturile de departajare, meciul terminandu-se cu scorul de 5-4. In primele 120 de minute, scorul a fost 2-2, spaniolul Javi Martinez egaland pentru Bayern in ultimele secunde ale celei de-a doua reprize de prelungiri.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Legile adoptate de Parlamentul European care au schimbat definitiv viața cetățenilor UE
BRAT