Liga 1

UPDATE: Intalnirea pentru vanzarea lui Dinamo s-a incheiat! Ce suma va incasa Negoita pentru vanzarea clubului catre Claudiu Florica

Ionut Negoita si Claudiu Florica au stabilit o intalnire pentru a discuta cedarea pachetului majoritar de actiuni de la Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 August 2019, 16:50
Data actualizarii: Miercuri 28 August 2019, 16:53

UPDATE Miercuri 16:50 | Cotidianul Gazeta Sporturilor scrie ca Ionut Negoita si Claudiu Florica s-au intalnit astazi la hotelul actualului patron al clubului Dinamo. Cei doi a convenit asupra continuarii procesului de cedare, respectiv preluare a clubului.

Florica i-a transmis lui Ionut Negoita ca ar vrea 67% din actiuni, nu 51%, cat ar vrea sa vanda actualul "boss" din Stefan cel Mare.

3.000.000 de euro asteapta Negoita de la Claudiu Florica.


Ionut Negoita si Claudiu Florica negociaza vanzarea, respectiv cumpararea, pachetului majoritar de actiuni al lui Dinamo. Cei doi si-au stabilit pentru ziua de miercuri o intalnire, anunta cotidianul Gazeta Sporturilor.

Sursa citata noteaza ca afaceristul Claudiu Florica, cel care a avut calitatea de suspect in dosarul Microsoft, dar care a primit o achitare, a terminat de verificat actele clubului si a convenit cu Ionut Negoita sa discute miercuri la sediul actualului "boss" al lui Dinamo.

Florica vrea cel putin 67% din actiunile lui Dinamo

Potrivit cotidianului Gazeta Sporturilor, Claudiu Florica vrea sa preia cel putin 67% din actiunile lui Dinamo, in timp ce Ionut Negoita a transmis de mai multa vreme ca vrea sa cedeze 51%.

Ionut Negoita a avansat suma de 3.000.000 euro pentru 51% din actiunile clubului.

Negoita detine 93% din totalul actiunilor, restul de 7% apartinandu-i lui Nicolae Badea.


Modifică setările cookies