Adrian Mititelu FC U Craiova laszlo dioszegi sepsi Superliga

GALERIE FOTO Întâlnire de gradul zero între Mititelu și Dioszegi. Gesturile făcute de cei doi la lojă

Sepsi - FC U Craiova se joacă azi, de la ora 21:00. Rezultatul va stabili ultima echipă calificată în play-off.
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Martie 2023, 20:45
Data actualizarii: Joi 16 Martie 2023, 21:07

Meciul Sepsi - FC U Craiova se rejoacă azi, de la ora 21:00, ca urmare a deciziei Comisiei de Recurs. Partida este decisivă în vederea stabilirii ultimei echipe calificate în play-off. La acest moment, oltenii sunt pe 6, cu 40 de puncte, la doara o lungime în fața covăsnenilor.

Mititelu și Dioszegi și-au făcut cadouri înainte de Sepsi - FC U Craiova

În ciuda situației tensionate din ultima lună și jumătate, patronii celor două cluburi au făcut pace înainte de rejucare. Laszlo Dioszegi și Adrian Mititelu au fost surprinși la loja stadionului din Sfântu Gheorghe, unde au discutat și și-au făcut reciproc cadouri.

Adrian Mititelu a fost surprins având o sacoșă pe care i-a oferit-o lui Dioszegi. În ultimele săptămâni, patronul lui FC U Craiova promitea că va merge la Sfântu Gheorghe cu "vinul de Segarcea".

La Orange Sport, Mititelu a spus că i-a oferit lui Dioszegi "un tablou de la Craiova, câteva cârți despre istoria Craivei și un fanion".

De asemenea, Mititelu a postat pe Facebook cadoul primit de la Dioszegi, direct din brutăria omului de afaceri care conduce Sepsi: "Pâinea “Dioszegy”, foarte bună!", a scris finanțatorul oltenilor.

Adrian Mititelu, înainte de Sepsi - FC U Craiova: "Ambele echipe merită să fie în play-off"

Adrian Mititelu, patronul oltenilor, a recunoscut că are mari emoții înaintea meciului de la Sfântu Gheorghe și a dat dovadă de fair-play, spunând că atât FC U Craiova, cât și Sepsi ar merita să joace în play-off.

"Am emoții foarte mari. Pentru noi ar însemna un lucru deosebit să trecem pârleazul în categoria cluburilor din play-off. Am vorbit cu jucătorii. Le-am spus că nu vreau să pun presiune pe ei. De multe ori, cerințele exagerate dăunează. Le-am spus că e un moment în care trebuie să dea totul pe teren și să înțeleagă că sunt mai valoroși din punct de vedere individual, dar Sepsi e o echipă cu experiență și a mai jucat meciuri din astea importante.

Diferența va fi făcută de soartă. Fiecare colectiv, fiecare persoană are un drum în viață. Sper ca în seara asta soarta să fie de partea mea. Ambele echipe sunt relativ egale ca valoare, ambele merită să fie în play-off. Nu cred că altă echipă poate să pretindă acest loc 6. Eu zic că noi și Sepsi merităm, dar sper să fim noi acolo.

Eu mă gândeam să obținem mult mai ușor locul de play-off. Valoarea lotului și condițiile pe care le avem, suporterii și tot ne dădeau speranța că anul ăsta putem să oferim unul dintre cele șase locuri legitim. Am început bine, dar după am avut o evoluție foarte proastă. Am reușit o remontada pe care puțini o mai credeau. Nici măcar eu, care sunt tatăl optimiștilor în materie de FCU. Uite că suntem la un meci de a intra în play-off. Ar fi o realizare extraordinară, în contextul în care acum 4 luni ne gândeam că ne vom lupta la retrogradare", a spus Adrian Mititelu, pentru PRO TV.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!