Incredibil! Razvan Lucescu si SMS-ul care a atras dusmania lui Mircea Rednic!

Autor: Sport.ro
Luni 21 Ianuarie 2008, 12:59
VEZI AICI SMS-UL TRIMIS DE RAZVAN LUCESCU CATRE CRISTI BORCEA!

In fotbal, la fel ca si in viata de zi cu zi, exista certuri si dusmanii care dainuiesc de-a lungul timpului. Una dintre cele mai vestite rivalitati la nivelul antrenorilor, se da intre Mircea Rednic si Razvan Lucescu. Povestea lor este veche, insa ea mai face victime si acum. Maldarasanu a fost cel mai sifonat din tot acest razboi, el fiind alungat de catre Mircea Rednic de la Rapid, dupa ce i-a tinut partea lui Razvan Lucescu.

Orice cale de impacare intre cei doi, a fost rupta sezonul trecut, cand Razvan i-a trimis un SMS lui Cristi Borcea, la doar cateva minute dupa eliminarea din 16-imile Cupei UEFA, de catre Benfica. Conform Evenimentul Zilei:

„Cainilor, niciodata n-o sa ajungeti la performantele si n-o sa aveti parte de bucuriile traite de mine cu Rapid in cupele europene!”.

Mesajul a fost semnat cu "M**e Steaua", in incercarea de a-i arata lui Cristi Borcea ca este de aceasi parte a baricadei fata de dusmanul comun. Mesajul nu il viza pe Borcea, ci tocmai pe Rednic, care a reactionat: . „Lasa-ma sa arat cine e Lucescu asta! Rapid are un sistem de joc invechit. Nicaieri in Europa nu se mai foloseste libero" 

Fostul ministru al Sănătății Sorina Pintea, reținută de DNA pentru luare de mită
BRAT