Fotbal intern

Exilat de Rednic, reintrodus de Stoican în "haită". Dinamovistul pe care se va baza noul antrenor

Misiunea lui Stoican: salvarea de la retrogradare.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 18:59
Data actualizarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 19:14

Mircea Rednic a fost dat afară de Dinamo și din cauza rezultatelor slabe, dar și din cauza unei decizii care a stânit nemulțumire la nivelul conducerii.

Fostul tehnician plănuia să dea afară un nucleu de 15 jucători pentru a începe o cursă infernală de a rămâne în primul eșalon. Nu a mai apucat însă pentru că a fost dat afară de Iuliu Mureșan.

Exilat la echipa a doua de Rednic, Steliano Filip se va întoarce la prima echipă, care miercuri va avea primul antrenament, după prezentarea lui Stoican, dar și noului oficial, Florin Răducioiu.

Întrebat azi, la revenirea în țară, ce se va întâmpla cu Steliano Filip, Stoican a dezvoltat subiectul. 

”Dinamo Bucureşti, o echipă pe care eu o apreciez, o iubesc şi sper să o salvez de la retrogradare. Nu avem nimic sigur din punct de vedere al venirilor. Stelu Filip, Matei nu sunt nişte jucători pe care eu nu îi apreciez, care ştiu fotbal, nu au uitat fotbalul, important e să aibă ei starea de spirit necesară, să le dau eu încredere şi nu numai.

Depinde de el, eu sunt acolo să îl antrenez, să îl încurajez (n.r.: - despre Steliano Filip). Depinde de el, dar eu cred că da, că fotbalul nu se uită. Important e să te antrenezi la capacitate maximă, să îţi vezi de farfuriuţa ta acolo, ce ai tu de făcut, să nu ai alte gânduri de plecări, de veniri, de sosiri.

Strict personal nu este uşor, dar cu atât mai mare ar fi fericirea dacă voi reuşi (n.r. să salveze echipa de la retrogradare)”, a declarat Flavius Stoican.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies