INCREDIBIL: Marius Niculae a fost accidentat de medicii de la Dinamo!

Autor: Sport.ro
Vineri 16 Octombrie 2009, 08:54
INCREDIBIL: Marius Niculae a fost accidentat de medicii de la Dinamo!

ProSport dezvaluie faptul ca sirul de accidentari care pare sa nu se mai termine pentru atacantul dinamovist se datoreaza unui diagnostic pus gresit de medicul echipei

"Sageata" pare sa nu-si mai revina dupa accidentarea care l-a tinut departe de gazon in ultimele meciuri. Motivul acesteia dezvaluie o realitate incredibila pentru anul 2009.

ProSport dezvaluie faptul ca initial atacantul a fost diagnosticat cu microleziune fibrilara la muschii piciorului stang. Iar tratamentul la aceasta afectiune presupune un repaus de aproximativ zece zile. Doar ca dinamovistul urma sa descopere ca suferea de mioentezita. Complet o alta problema medicala, cu o solutie de vindecare diferita. Acesta este motivul pentru care echipa a trebuit sa formeze un "prim 11" fara capitanul ei.

Aceasta pare sa nu fie prima eroare a medicilor de la club. Sezonul trecut, Bogdan Lobont s-a accidentat la un meci contra Glorie Bistrita, atunci cand genunchiul i-a cedat, fortandu-l sa paraseasca de urgenta terenul. Doctorul echipei, Liviu Batineanu ii explica presedintelui Badea ca pacientul nu are nimic si va reveni pe teren in doua saptamani. "E rupt, doctore, nu mai am ce sa fac cu genunchiul!", a explodat actualul portar a lui AS Roma.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Cum vrea Radu Mazăre să scape de condamnarea definitivă de 9 ani de închisoare
BRAT