Gabi Torje Dinamo Udinese Superliga

FABULOS! Dinamo da lovitura! Transferul lui Torje la Udine, o afacere de 7 milioane de euro! Toate detaliile tranzactiei:

Torje a semnat deja cu Udinese intr-o afacere ce ii aduce lui Dinamo 6 milioane de euro, anunta Mediafax, plus un alt milion daca jucatorul va fi vandut mai departe.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 August 2011, 12:07
Data actualizarii: Luni 22 August 2011, 12:24

Udinese va plati clubului Dinamo imediat suma de 4 milioane de euro, iar restul de doua milioane va ajunge in conturile echipei bucurestene in vara anului viitor. In plus, daca jucatorul va fi vandut mai departe de Udinese, Dinamo va mai primi un milion de euro.

Torje va efectua vizita medicala vineri si sambata.

Detaliile contractului lui Torje vor fi facute publice dupa meciul pe care Dinamo il va disputa, joi, cu Vorskla Poltava, in mansa secunda a play-off-ului Europa League, pentru a nu-l influenta in niciun fel pe jucator.

Gabriel Torje, cu noua selectii in nationala Romaniei, a fost achizitionat de Dinamo in 2008 pentru doua milioane de euro.

In varsta de 21 de ani, Torje ar putea juca cu Udinese in grupele Ligii Campionilor, in cazul in care italienii trec de Arsenal Londra, in play-off-ul competitiei. In tur, englezii s-au impus cu scorul de 1-0.


Sursa: Mediafax

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!