Dinamo Liga 1 program ddb suporteri Superliga

Inca un ajutor din partea fanilor-actionari de la Dinamo! Ce suma au virat in conturile clubului si ce se va intampla cu banii

Suporterii lui Dinamo sunt cei care tin clubul in viata din punct de vedere financiar. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Decembrie 2020, 18:29
Data actualizarii: Marti 22 Decembrie 2020, 18:31

Fanii-actionari ai clubului din Stefan cel Mare au fost singurii care au adus bani in conturi in ultima vreme, oferindu-le prime fotbalistilor pentru evolutiile bune din ultima vreme. 

Astazi, membrii DDB, care se afla in conflict cu oficialii spanioli ai clubului, au postat un mesaj pe Facebook prin care au anuntat ca au mai virat 100.000 de lei in conturile lui Dinamo. Banii sunt meniti pentru plata angajatilor din departamentul administrativ. 

Suporterii echipei au tinut sa puncteze ca spaniolii, oamenii de incredere ai lui Cortacero si Dorin Serdean nu vor primi niciun leu pentru ca ei au luat bani din prima transa de drepturi tv. 

"Astazi au fost platiti 125.000 lei pentru salariatii din administrativ, cu exceptia angajatilor din grupul Cortacero - Serdean - Sapasu (pentru ca acestia si-au impartit banii din prima transa de drepturi tv.

100.000 de lei au fost dati de catre un membru al boardului DDB, la care s-au adaugat 25.000 de lei din suma de 1.000.000 transferata din programul DDB saptamana trecuta.

Diferenta de 975.000 de lei (din cei 1 milion transferati de DDB) reprezinta suma folosita pentru plata salariilor jucatorilor si staff-ului tehnic", au scris suporterii lui Dinamo pe Facebook. 

CÂINILOR, Trecem prin momente care implică foarte multă încărcătură emoțională. Trebuie să le rezolvăm pe toate cu calm...

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Marţi, 22 decembrie 2020
Modifică setările cookies