FCSB Dennis Man Liga 1 Liga 1

Inca o PROBLEMA pentru FCSB?! Vestea pe care Becali nu ar vrea sa o auda! Probleme medicale pentru un titular dupa meciul cu Gaz Metan

FCSB are probleme serioase de lot de la restartul campionatului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Iunie 2020, 00:31
Data actualizarii: Marti 23 Iunie 2020, 00:31

Cad jucatorii pe capete la FCSB de la restartul campionatului. Primii jucatori lezionati au fost Iulian Cristea, Aristidis Soiledis, Ionut Pantiru si Valentin Cretu, care s-au accidentat la antrenamentele dinaintea reluarii campionatului. Cretu s-a refacut ulterior, iar acum este disponibil. 

Insa, la lista s-au adaugat inca 4 nume dupa derby-ul cu CFR Cluj. Dragos Nedelcu si Lucian Filip s-au accidentat grav in timpul partidei si vor fi indisponibili pana la finalul anului. Ultimii pe lista au fost Florinel Coman si Razvan Oaida, care au acuzat dureri la antrenamente si nu au fost in lot pentru meciul cu Gaz Metan, insa ar putea reveni cu Dinamo. 

Acum, FCSB ar avea inca un jucator accidentat, dupa ce Dennis Man a acuzat probleme medicale dupa meciul cu Gaz Metan. Jucatorul a fost schimbat in minutul 58, iar Ilie Dumitrescu a marturisit ca Man a resimtit dureri la spate in timpul jocului. 

"Dennis Man a acuzat anumite probleme la spate, am informatia asta. Probabil ca a fost menajat, aceasta a fost cauza schimbarii lui", a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport. 

Modifică setările cookies