"Inapoi la treaba!" :) Gicu Grozav si-a incheiat conferinta cu un vers dintr-o piesa hip-hop: "Mergem inainte ca inainte era mai bine!"

Autor: Sport.ro
Sambata 20 Octombrie 2018, 12:32

Gicu Grozav a revenit la Dinamo si este pregatit sa dea totul pentru a readuce echipa intre primele ale campionatului.

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Grozav a jucat pana acum doar 30 de minute pentru Dinamo, in esecul cu Botosani, pentru ca nu a fost pus la punct cu pregatirea fizica, insa Rednic l-a atentionat: "Va juca 60, 70 de minute, cat poate! L-am adus aici pentru parada modei?"

"Ne-am cam obisnuit sa spunem acelasi lucru, un nou inceput, o luam de la capat. Trebuie sa ne concentram foarte bine pentru ca nu mai avem scuze. Trebuie sa luam cele 3 pucte luni, cu o echipa care ma gandesc eu ca va veni sa se apere mai mult si noi trebuie sa dam poate fiecare dintre noi mai mult de 100% si sa luam cele 3 puncte",
a declarat Grozav.

Jucatorul lui Dinamo si-a incheiat conferinta cu un vers din melodia hip-hop "Inapoi la treaba" a lui Spike: "Mergem inainte, ca inainte era mai bine!"FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

BRAT