"Inapoi la treaba!" :) Gicu Grozav si-a incheiat conferinta cu un vers dintr-o piesa hip-hop: "Mergem inainte ca inainte era mai bine!"

Gicu Grozav a revenit la Dinamo si este pregatit sa dea totul pentru a readuce echipa intre primele ale campionatului.

Grozav a jucat pana acum doar 30 de minute pentru Dinamo, in esecul cu Botosani, pentru ca nu a fost pus la punct cu pregatirea fizica, insa Rednic l-a atentionat: "Va juca 60, 70 de minute, cat poate! L-am adus aici pentru parada modei?"

"Ne-am cam obisnuit sa spunem acelasi lucru, un nou inceput, o luam de la capat. Trebuie sa ne concentram foarte bine pentru ca nu mai avem scuze. Trebuie sa luam cele 3 pucte luni, cu o echipa care ma gandesc eu ca va veni sa se apere mai mult si noi trebuie sa dam poate fiecare dintre noi mai mult de 100% si sa luam cele 3 puncte",
a declarat Grozav.

Jucatorul lui Dinamo si-a incheiat conferinta cu un vers din melodia hip-hop "Inapoi la treaba" a lui Spike: "Mergem inainte, ca inainte era mai bine!"

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii completeVIDEO PROTVPLUS.RO

BRAT