Steaua Ciprian Tatarusanu Superliga

"In cateva zile e al nostru!" Prima plecare de la Steaua a fost anuntata astazi! Steaua il pierde gratis

Presa din Europa anunta prima plecare de la Steaua dupa cucerirea titlului 25. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 17 Mai 2014, 13:25
Data actualizarii: Sambata 17 Mai 2014, 13:28

Publicatia Fiorentina.it, care citeaza Corriere dello Sport, scrie astazi ca "transferul lui Tatarusanu la Fiorentina este o chestiune de zile". Portarul titular al Stelei se afla la final de contract, astfel clubul nu va primi nicio suma in schimbul sau. Tatarusanu nu este singurul jucator care poate pleca de la Steaua din aceasta vara.

In intalnirea secreta din Pipera, unde Gigi Becali i-a asteptat pe Tanase, Pintilii, Chipciu, Gardos si Tatarusanu, au fost batute in cuie transferurile si viitoarele intelegeri ale jucatorilor. Conform Fanatik, patronul Stelei i-a anuntat pe jucatori ca la vara vor primi toti banii promisi in acest sezon, in principal restantele adunate pana acum. La capitolul transferuri, Becali i-a anuntat pe Tanase, Latovlevici si Pintilii ca pot pleca de la Steaua, in cazul unor oferte pe placul conducerii.

Singurul care trebuie sa astepte acordul lui Reghecampf este capitanul Pintilii. Postul sau e cel mai greu de acoperit acum. Alaturi de Tatarusanu, cei trei pot completa lista plecarilor de la Steaua in acest sezon.

Daca ceilalti jucatori se gandesc la un contract in Europa de Vest, Chipciu a fost singurul caruia i s-a refuzat dreptul de a pleca din vara. Sursa citata precizeaza ca Alex Chipciu, unul dintre cei mai buni marcatori ai Stelei in acest sezon, a aflat ca trebuie sa mai ramana cel putin un an.

Modifică setările cookies