federico piovaccari liviu antal Steaua Liga 1

Transferul cerut de URGENTA la Steaua! El e primul jucator IMPUS de peluza pentru Champions League

Cu titlul 25 acontat si in fata unui event, Reghecampf pregateste deja echipa pentru Champions League. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 17 Mai 2014, 11:05
Data actualizarii: Sambata 17 Mai 2014, 11:14

Mai multi jucatori vor pleca, printre care si golgeterul din acest sezon. Steaua are nevoie de un atacant. A spus-o Reghe, a spus-o si Becali si o realizeaza si fanii. Fara Piovaccari, care se va intoarce la Sampdoria din vara, pentru Steaua incepe vanatoarea dupa varfuri.

Reghecampf are in acest moment patru nume pe lista de transfer pentru o mutare din vara. Daca pe Piovaccari nu va putea sa-l tina si pentru sezonul viitor, stelistii trebuie sa aleaga intre Yazalde, Antal, Lemnaru si Tucudean.

Intr-un sondaj pe www.sport.ro, aproape 10.000 de cititori au raspuns la intrebarea "care ar fi cel mai bun atacant pentru Steaua din vara".

Din cele 10.000 de voturi, peste 35% s-au dus catre Liviu Antal, liber de contract in acest moment si unul dintre cei mai buni marcatori ai Romaniei in 2014.

A doua optiune pentru stelisti in sondajul www.sport.ro este ramanerea lui Piovaccari la Steaua. Asta ar insemna insa ca Steaua sa ii plateasca salariul de 700.000 de euro pe un an.

Urmatorii votati in sondaj sunt Yazalde, cu 17% din voturi, Lemnaru cu 10% din voturi si Tucudean, dinamovistul fiind votat de 9% dntre cei care au raspuns sondajului.

Modifică setările cookies