Laurentiu Reghecampf Al Hilal Steaua Superliga

3.5 mil dolari pe an pentru Reghe! Oferta fara precedent care o lasa pe Steaua fara antrenor! Cine i-ar putea lua locul din vara

Reghecampf a primit o oferta bomba: 3.5 milioane de dolari pe an ar putea castiga din sezonul viitor antrenorul care a adus doua titluri in doi ani la Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 17 Mai 2014, 12:30
Data actualizarii: Sambata 17 Mai 2014, 12:33

Laurentiu Reghecampf s-a inteles verbal cu Al Hilal pentru a prelua clubul din Arabia Saudita contra sumei fabuloase de 3.5 milioane de dolari pe sezon. Mai multe detalii cititi aici.

Daca Reghecampf va alege banii seicilor in detrimentul titlului 3 la Steaua, atunci conducerea din Ghencea are cateva alegeri dificile de facut: cine ii va lua locul lui Reghe din vara?

www.sport.ro va prezinta cateva dintre variantele pe care Gigi Becali le are in acest moment.

HAGI

A anuntat ca vrea sa revina pe banca, iar Becali i-a promis ca il va readuce in clipa in care echipa va fi puternica si va avea sanse reale la titlu. Cum pustii de top de la Viitorul deja au fost acontati de Steaua, pentru Hagi ar putea fi o trecere fireasca de la "juniori" la "seniori" in fotbal.

TEJA

A reusit sa o salveze in proportie de 99% pe Universitatea Cluj de la retrogradare, este apropiat de clubul Steaua si face parte din seria antrenorilor tineri, cu potential, care pot exploda daca au echipa corecta in mana.

DAN PETRESCU

Probabil cea mai scumpa varianta pentru Steaua, SuperDan si-a exprimat de mai multe ori dorinta de a ajunge sa antreneze in Ghencea. A detinut recordul de puncte in Champions League, a devenit campion cu Unirea Urziceni, un no-name in Romania, si este iubit de stelisti.

RADOI

Daca Steaua va astepta un sezon, din 2016, Radoi a anuntat ca este dispus sa isi inceapa cariera de antrenor. Capitan ridicat la rangul de lider istoric de catre fani, Radoi ar putea reveni la Steaua din postura de antrenor. 

Modifică setările cookies